Erkin KORAY
-
- Üye
- İsim: dilek
Re: Erkin KORAY
ya arkadaslar nıyeyse ben erkın korayı pek sevemıyorum bıraz ukala ve ıtıcı gelıo hal ve tavırları..ama sarkıları guzel ona laf dıyemem..zaten ozel hayatında nası bırı oldugu kımseyı ılgılendırmez o yuzden sadece sarkılarını sevmek de yeter..ayy ne dıyorum ben ya sacmaladım
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
umarım birgün erkin babalardan daha çok olurda işi bilenleri izleriz ve dinleriz.
karamsar olmak istemem ama zor bence.
karamsar olmak istemem ama zor bence.
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
Ekin Koray'ı sevemeyen rock muziği sevmez...
Sevdiğinede inanmam...
Sevdiğinede inanmam...
-
- Üye
bence şeytan haklı erkin baba nın arkası bitmez dertlerimin yeterli bilmeyen var mı aranızda hadi buyrun burdan yakın
-
- Admin
- İsim: Serkan
Erkin Koray'ın kalitesine ve şarkılarının bilinirliğine sözümüz olmaz. Eyvallah. Ama bu bizim onu dinlemek gibi bir zorunluluğumuz olduğunu göstermez. Müzik bir beğeni işidir. Bazı şarkı ve şarkıcıları sadece karşılaştığında dinlersin. Bazıları ömrünün fon müziği olur. Bazılarını ise duyunca kaçarsın. Erkin Koray benim sevmediğim, duymaktan hoşlanmadığım bir müzik yapıyor. Ne kadar kişiye özel bir durum değil mi? Bunun aksini iddia eden bütün tezler baştan çürümüştür zaten. Kaliteli olmasına rağmen dinleyemediğim o kadar çok şarkıcı var ki. Erkin Koray'a gelene kadar akşam olur.
ben erkin korayın gençlik yıllarında çok kavga ettiğini ve vucudun da çeşitli yerlerinde bıcakla yaralanma izlerinin olduğunu duydum bu doğru mu acaba herhangi bir bilgisi olan arkadaş var mı acaba... vardır illaki de yazsın demek istedim... bu arada eski rock sanaçılarımıza sahip çıkalım, bu ülkede yapılan ilk rock melodilerinin sahiplerini unutmayalım unutturmayalım .. sevgilerle by
-
- Admin
- İsim: Sinan
belki bi müziğin en tanınmış, en sevilen sanatçıları vardır. evet. ama bu, "o müzik = o kişi" anlamına gelmemeli. sevilir/sevilmez. kişisel beğenilerdir.
ben severim genel olarak. ama sevmeyenleri, rock müzik gibi bi oluşumu sevmemesi olarak algılamak yalnış
ben severim genel olarak. ama sevmeyenleri, rock müzik gibi bi oluşumu sevmemesi olarak algılamak yalnış
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Üye
- İsim: dilek
seytan'a katılmıyorum,erkın korayı sevemeyen rock muzıgı sevemez cok yanlıs bır genelleme.o zaman fd yı sevmeyen de rock muzigi sevemez dıyeblırız kı cok sacma olur,yanı erkın korayı ılahlastırmak yanlıs bu kadar..
sehrıkalp'e katılıyorum cunku erkın koray bır kriter degıldır rock muzık sevgısını olcmek ıcın..
sehrıkalp'e katılıyorum cunku erkın koray bır kriter degıldır rock muzık sevgısını olcmek ıcın..
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
O ayrı bir konu dostum...Erkin Koray Rock müziğin temel taşıdır...
-
- Üye
- İsim: MaSaL
bence çok gereksiz bi tartışmaya girmişsiniz.
kim kimi severse sever...müzik evrenseldir.isteyen istediğini dinler.müzik özgürdür,özgürlüktür.
"Erkin Koray'ı sevmeyen rock müziğini sevmez "diye bi tabu oluşturulamaz bu saçmalık bence metin kusura bakma ,böyle bi genelleme olamaz
kim kimi severse sever...müzik evrenseldir.isteyen istediğini dinler.müzik özgürdür,özgürlüktür.
"Erkin Koray'ı sevmeyen rock müziğini sevmez "diye bi tabu oluşturulamaz bu saçmalık bence metin kusura bakma ,böyle bi genelleme olamaz
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
Tamam siz haklısınız Özür dilerim...
Mesela ben sevmiyorum..Yani güzel olsa bile bana hitap etmiyor..Eski geliyor,haz vermiyor..Ama rock müziği seviyorum yani..
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
Oki fulya...