EUROVISION
EUROVISION
arkadaşlar bilmiyorum ne düşüneceksiniz ama Feridun Eurovision a katılsa fena olmazmı yani açıkçası geçen yıl ki rimi rimi ley den çok daha harika şarkıları var ama şunu da düşünüyorum Feridun böyle bişeyin altına girmek istermi çok göz önünde bulunacak çünkü ister istemez
-
- Görevli
- İsim: güLşah
bence eurovision feridun düzağaç'ı kaldıramaz. feridun düzağaç ağır gelir onlara yani =p
ayrıca, benim eurovision'dan anladığım, ülkelerin yöresel müziklerini sergiledikleri bir yarışma olması ama bu çerçevenin hep dışında kalıyoruz gibi geliyor. (bilmiyorum, belki de ben eurovision'un tanımlamasını yanlış biliyor veya yanlış yorumluyor da olabilirim)
ayrıca, benim eurovision'dan anladığım, ülkelerin yöresel müziklerini sergiledikleri bir yarışma olması ama bu çerçevenin hep dışında kalıyoruz gibi geliyor. (bilmiyorum, belki de ben eurovision'un tanımlamasını yanlış biliyor veya yanlış yorumluyor da olabilirim)
-
- Üye
çok haklısın ve doğru söylüyorsunscalon yazdı:bence eurovision feridun düzağaç'ı kaldıramaz. feridun düzağaç ağır gelir onlara yani =p
-
- Üye
- İsim: Burcu
ben hep küçüklüğümden beri eurovisionu bekler sonuç zaferle bitcekmiş gibi sonuna kadar izlerdim ağladığım bile olmuştur .artık içiimden bile gelmiyor son iki yıldır sözlerini anlamakta güçlük çektiğim şarkılarla katılyoruz bu yarışmaya.Feridun abinin katılma olayı ise..boşverin o böyle çok iyi yerde dediğiniz gibi çok ağır gelir onlara
-
- Banlanmış Üye
-
- Üye
olmaz..objektif bakın olaya arkadaşlar..feridun katılsa hiç olmaz.kesinlikle dediğiniz gibi o garip ortm feridun u asla kaldırmaz ve euravision denen olay biraz göze de hitap etmeli.hep görüyoruz bunu.dans lazım dans..bu durumda feridun gibi ağır bi insanı o sahnede istenilen şekilde göremeyeceğimize göre olmaz yanii...
bence..
bence..
-
- Üye
- İsim: Sercan
eurovision o kadar tehlikeli bişi ki kimse bile bile girmek istemez.. şu an tüm dünyanın tanıdığı tarkan bile bu işe giremiyor.çünkü kaybederse kitlesini kaybedeceğinden korkuyor.ve feridun un söylediği şarkıları diğerlerinin anlamasına imkan yok..yabancı şarkı da ona yakışmaz en iisi bu tür işlere bulaşmamak..
-
- Takımdan
- İsim: Aslı
Bence bunun olma ihtimali hiç yok olmamalıda bence. neden derseniz artık eurovizyonun eskisi kadar önemi yok ülkeler daha basit ve popüler müziklerle katılıyorlar Feridun gibi kaliteli bir insan orda şarkı söylese hiçkimse bunu anlayamaz onu anlamakta bir kalite işi çünkü.katılsa sonuncu falan olur heralde
bunu söyleyerek neyi kasteddiğimi anlamışsınızdır inşallah
bunu söyleyerek neyi kasteddiğimi anlamışsınızdır inşallah
-
- Üye
- İsim: Nilay
sana katılıyorum...euravision da dans etmek...vs şeyler gerekir.ben feridun düzağaç ı dans ederken düşünemiyorum.hem şarkıları o ortam için çok fazla kaliteli kalır bencedicoria_mavi yazdı:olmaz..objektif bakın olaya arkadaşlar..feridun katılsa hiç olmaz.kesinlikle dediğiniz gibi o garip ortm feridun u asla kaldırmaz ve euravision denen olay biraz göze de hitap etmeli.hep görüyoruz bunu.dans lazım dans..bu durumda feridun gibi ağır bi insanı o sahnede istenilen şekilde göremeyeceğimize göre olmaz yanii...
bence..
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye