Öncelikle Tavsiyen için saol... Ne yapayım blackpearl hayata tutulmaya calısıyorum...Hem ortamı yumuşatmak iyi olmazmı? Ayrıca yas ile alakası yok benim yapim böyle...Tüm acılara ramen hayata tebessüm ile bakmak iyii dir...Üzülmektense dalga gecmek daha iyiidir... Zaten hayat beni savurdu yerden yere ama simdi sıra bende...Güç bende artık...
Evet ya aslında en iyisi öyle ama evanescence başlıklı bir konu altında yumuşatılcak bişey göremediğim için bana garip geldi ama senin düşüncen saydı duyarım ve haklısın seyytan ( ) boşver insan hissettiği yaştadır değil mi (!)
evet evanescence yi ve özellikle de amy lee nin yorumlarını çok beğeniyorum..Yabancı müzik pek dinlemem anadolu rocktan yanayım fakat dinlediğim nadir yabancı rockcılar arasında bu grup..
benim bildiğim kadarıyla lithium şarkısı open the door albümünün bi şarkısı ? albümde olan bi şarkı için ayrıyetten single çıkaracaklarını sanmıyorum ve şarkı üzerinde değişiklik yapmadan çıkarmışlarsa saçma olmuş bence
Evanescence ama yani..Şarkıyla oynanmış tabi albümdeki gibi değil cover yapmışlar ama dediğim gibi aynıda olsa ben alırım..Ve eminim sırf arşivlerinde bulunması için bunu benim gibi binlerce insan alır..