eylül

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
selcukaydin

eylül

Mesaj gönderen selcukaydin »

sonbaharın ilk günleri...

ve eylül'ün...

yaz ile kış arası , siyah ile beyaz arası grimsi bir mevsimdir sonbahar... ve eylül... yağarsa kış açarsa yaz dedikleri... eylül'de doğmuşum , bu yüzden belki bu gel-gitlerim... bazen alabildiğine soğuk bir sabah esintisi , bazen sımsıcak bir öğle sonrası... -eylül de doğduğumdan mıdır nedir ? bazen en sevdiğime, bazen en uzak oluşum... bazen alabildiğine var, bazen yok oluşum...

sonbaharın ilk günleri...

ve eylül'ün...

bu eylül de yoksun... her eylül olmadığın gibi , bu eylül de yoksun... düşümde ki sevgili... hiç incittim mi , kırdım mı söyle seni ? biliyorum sadece bir düş olarak kalacaksın, hiçbir eylül geceme ortak olmayan , hiçbir eylül sabahına yanında uyanamadığım... düşlerimde düşünüp duracağım seni , düşeceğim bazen , şüphesiz...

ve sen bu eylül de tutmayacaksın ellerimi...

se.a.
iceberg
Üye
Üye
İsim: Bulent

Re: eylül

Mesaj gönderen iceberg »

"..ve eylül...yağarsa kış açarsa yaz dedikleri... "

"bazen alabildiğine var, bazen yok oluşum..."

Pek çok zaman yaşadıklarım karşısında verdiğim tepkilerin, karşımdakiler tarafından anlaşılamayışıni ve benimle ilgili yapmış oldukları tuhaf yorumların nedenlerini anlatıyor bu cümleler...

Çok güzel dostum.. :)

Yüreğine sağlık...
Kullanıcı avatarı
divane86
Takımdan
Takımdan
İsim: GÜLDEREN

Mesaj gönderen divane86 »

yazıların karşısında kayıtsız kalmak mümkün değil bazen hatta çoğu zaman biyerlerde kaybettiğim beni anımsatıyor bana tekrar ellerine yüreğine sağlık...
xpapatyax
Üye
Üye
İsim: dilek

Mesaj gönderen xpapatyax »

Eylülle birlikte gelir hazan mevsimi.Günler geçer,aylar geçer,yıllar geçer...Bu mevsim geçmez içinden.Hazan dökersin dallarından.Bütün mevsimlerde süpürürsün içindekileri de bu mevsim geçmez içinden.Her yerini sarı yapraklar sarmış.Kuru,kırılgan...Hangi mevsimdeydi heyecanlı kalp atışları,iç kıpırtıları????