sonbaharın ilk günleri...
ve eylül'ün...
yaz ile kış arası , siyah ile beyaz arası grimsi bir mevsimdir sonbahar... ve eylül... yağarsa kış açarsa yaz dedikleri... eylül'de doğmuşum , bu yüzden belki bu gel-gitlerim... bazen alabildiğine soğuk bir sabah esintisi , bazen sımsıcak bir öğle sonrası... -eylül de doğduğumdan mıdır nedir ? bazen en sevdiğime, bazen en uzak oluşum... bazen alabildiğine var, bazen yok oluşum...
sonbaharın ilk günleri...
ve eylül'ün...
bu eylül de yoksun... her eylül olmadığın gibi , bu eylül de yoksun... düşümde ki sevgili... hiç incittim mi , kırdım mı söyle seni ? biliyorum sadece bir düş olarak kalacaksın, hiçbir eylül geceme ortak olmayan , hiçbir eylül sabahına yanında uyanamadığım... düşlerimde düşünüp duracağım seni , düşeceğim bazen , şüphesiz...
ve sen bu eylül de tutmayacaksın ellerimi...
se.a.
eylül
-
- Üye
- İsim: Bulent
Re: eylül
"..ve eylül...yağarsa kış açarsa yaz dedikleri... "
"bazen alabildiğine var, bazen yok oluşum..."
Pek çok zaman yaşadıklarım karşısında verdiğim tepkilerin, karşımdakiler tarafından anlaşılamayışıni ve benimle ilgili yapmış oldukları tuhaf yorumların nedenlerini anlatıyor bu cümleler...
Çok güzel dostum..
Yüreğine sağlık...
"bazen alabildiğine var, bazen yok oluşum..."
Pek çok zaman yaşadıklarım karşısında verdiğim tepkilerin, karşımdakiler tarafından anlaşılamayışıni ve benimle ilgili yapmış oldukları tuhaf yorumların nedenlerini anlatıyor bu cümleler...
Çok güzel dostum..
Yüreğine sağlık...
-
- Üye
- İsim: dilek
Re: eylül
Eylülle birlikte gelir hazan mevsimi.Günler geçer,aylar geçer,yıllar geçer...Bu mevsim geçmez içinden.Hazan dökersin dallarından.Bütün mevsimlerde süpürürsün içindekileri de bu mevsim geçmez içinden.Her yerini sarı yapraklar sarmış.Kuru,kırılgan...Hangi mevsimdeydi heyecanlı kalp atışları,iç kıpırtıları????