Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Ezginin Günlüğü başlığı

Diğer sanatçılar... Konserleri, haberleri, incelemeleri...
Kilitli
uzak
Üye
Üye
Mesajlar: 216
Kayıt: Pazartesi, Ocak 29, 2007 21:02
İsim: İltür
Konum: Tekirdağ

Ezginin Günlüğü başlığı

Mesaj gönderen uzak »

Herkese merhaba. Panolarda ve hatta genel olarak bir arama yaptım ve Ezginin Günlüğü için açılmış bir başlık bulamadım. Şaşırdım gerçekten. :) Hem Feridun Düzağaç'ın hem de onu dinleyenlerin çok değer verdiği ve severek dinlediği bir gruptur çünkü... Kısmet banaymış, bu konuda başlık açmak bana düştü. Ben bulamadıysam bağışlayın beceriksizliğimi. :)

Ben dün gece onlarlaydım. Onlarla dediysem, onları dinlemek için çıktıkları bara gittim. Öyle mutluydum ki. Onları canlı canlı dinlemek gerçeküstülük hissi verdi bana. Sayamadığım kadar uzun yıllardır kaset ve cd'lerinden dinlediğim o gerçek sanatçılar 1-2 metre ötemdeydiler. Beni büyüten şarkılar ve onları yaratanlar vardı orada.

Biraz da fiziksel ve teknik detaylara gelirsek, küçük bir mekan. Ortamda havalandırma, kalabalık ve sıkışıklık problemi var. Sahne bile denemeyecek çok küçük bir alana sıkışarak çalıyorlar ve söylüyorlar o çok büyük şarkılarını. Ezginin Günlüğü'ne hiç kıyamadığım, onları her şeyin en güzeline layık gördüğüm için üzüldüm biraz. Ama mekan sahibinin söylediğine göre 5 yıldır orada çıkıyorlarmış, demek ki hallerinden çok şikayetçi değiller diye düşünerek kendimi avuttum biraz. :)
Mekan reklamı yapmak istemediğim için isim ve fiyatları belirtmiyorum burada. Ancak şunları söyleyebilirim ki, giriş için makul bir ücret aliyorlar. İçki (alkollü-alkolsüz) fiyatları da normal seviyede. Ucuz değil ama pahalı da sayılmaz. Ve bence Ezginin Günlüğü için değer.

Muhteşem bir geceydi. Hala harikalar yaratıyorlar...
Kullanıcı avatarı
sehrikalp
Admin
Admin
Mesajlar: 786
Kayıt: Pazar, Eylül 18, 2005 22:22
İsim: Serkan
Konum: İstanbul

Re: Ezginin Günlüğü

Mesaj gönderen sehrikalp »

Kilitli