sedakaynak yazdı:o kadar acil değil sonra sorsam olur
Ezginin Günlüğü
-
- Görevli
- İsim: güLşah
Ben de . Özllikle bazı şarkılarda 'Düşler Sokağı'nda olduğu gibi çift ses söylemeleri çok hoşuma gitmişti. Katıldıkları bir televizyon programında izlemiştim. Adamın sesi ne kadar da güzel hakkatenemrepark yazdı:ya ben ezginin günlüğünü feridun abi sayesinde tanıdım dersem yalan olmaz,düşler sokağıyla.Zaten o kadar hoş bi parça yapmış bir grup tam anlamıyla müzik yapıyor,müzikle yaşıyordur.
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: ali
aynen katılıyorum... ..melissa__ yazdı:beğenmediysen senin bileceğin iş,dinlediğinde sana bişiler katmıyorsa anlatmıyorsa niye kendini zorluyorsun?tavsiyelerle olacak iş değil ki bu..
son albümünü aldım..bence kusursuz bir albüm...yaptıkları müzik beni çok rahatlartıyor ve huzur buluyorum...
favori şarkım ise EBRULİ
-
- Üye
fotosentez bak işte böyle olmalı,ali duygularını anlatmış!sende de aynı belirtiler yoksa bence gerçekten kendini yorma...!ezgi'nin günlüğü düşündüğünden çok dahah kompleks bi müzik grubu!mesela 1980 i dinledim ve hiç bişi düşünmedim diyosun,o şarkının neler anlattığını bile bilmediğine çok çok çok eminim...biraz daha büyümen gerek bence
-
- Üye
- İsim: ali
-
- Üye
selam arkadaşlar bazılarınıuz ezginin günlüğünün bazı şarkılarını dinlediğinizi ve sevemediğinizi söylemişsiniz.3 4 tnesinini dinleyip hala beğenmiyorsanız bence fazla zorlamayın.olmuyorsa olmaz zaten ben ilk dinlediğimde vurulmuştum.bütün şarkılarını ezbere biliyorum.özellikle bahçedeki sandal albümü müthiş.zaten herkesin ağzında olmaları hoşuma gitmez.böyle kalıcı hayran kitleleri olmaları daha güzel ben çok seviyorum.herkes sevmesin zaten.onlar zaten herkesin ağzında olmaya çalışmıyor.olsalar heryerde orda burda boy gösterirlerdi.kimse sevmek için zorlamasın.sevenleri yeter onlara.