f.d hakkinda sorulan sorular

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
buralarsoguk

f.d hakkinda sorulan sorular

Mesaj gönderen buralarsoguk »

boyle bir basligin olmasini siteye gerek gordum siz f.d hakkinda sorularinizi sorun cevablaya bilsek yapariz ama lutfen soru olsun sacma sapan seyler yok
buralarsoguk

f.d nin yeni kaseti ne zaman cikacak?
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

kaseti ancak bi 1 yıl kadar daha beklicez sanırım hani uzun aralıklarla albüm yapıyorya!!! o tamam da feridun düzağaçın oynadığı sinema filminden haberi olan varmı çekimler bitmek üzere diyeduymuşyum acaba nezaman gösterime girecek?? bilginiz varsa yazmanızı bekliyorum
melissa__

Mesaj gönderen melissa__ »

feridun'a mail atıpta cvp alan var mı??öncelikle ona mail atan var mı?
buralarsoguk

ben attim ve cevab da geldi tam iki kez bir mailin basinda birde sonunda mailim icin tesekkur etdi cok mutevazi birisi .
gölge

tam emin diilim

Mesaj gönderen gölge »

ekim die duymuştum
buralarsoguk

mukemmel : :wink:
En son buralarsoguk tarafından Pazartesi, Eylül 6, 2004 00:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

ekimde gösterime gircek yani ölemi?
çok güzel teşekkür ederim
cagriaga

Mesaj gönderen cagriaga »

Feridun Düzağaç İmza günü yapacak mı?
ya da ben bir şekilde onunla tanışabilecek miyim?
Ve son olarak Feridun Düzağaç'ın sitesi neden bu kadar basit olmuş..Yani ne bileyim dahafarklı olabilirdi....
buralarsoguk

imza gunu oluyor ama o kasetleri cikan zaman ayrica kendine mail gonder belki seninle gorusmeyi kabul eder ayrica f d nin bir sitesi yok yani varda kapanmis sace konser tarihlerini yaziyor
buralarsoguk

bir sey soracaktim bir sarki var hasretler aytrilikla baslar adli sarki haluk levent 99 kasetinde seslendirmis f d nin sozumu ?
sonsuz

Mesaj gönderen sonsuz »

Hayır o şarkının söz-müziği Serhan Kelleözü'ne ait fakat Haluk Levent'in www.leyla.com isimli albümündeki aynı isimli parçanın sözleri Feridun Düzağaç'a ait
buralarsoguk

bu sarkinin fd nin oldugunu biliyordum ama ayni mahallenin cocuklarinda ayrilik sarkiyi seslendirmis onun oldugunu tahmin etdim
cagriaga

bir dakika arkadaşlar;
Haluk Levent'in söylediği de Feridun Düzağaç'ın "Aynı mahallenin çocukları"nda söylediği de aynı şarkı

Hasretler ayrılıkla başlar
Yanar yürek sessizce ağlar
Bütün anılar canlanıverir
Sanki hiç bitmemiş gibi
Yolu gözlenen giden sevgili
Geri dönecek gibi

şarkı aynı da yazarı nasıl farklı
cagriaga

Ben mail atacam da beni adam yerine koymaz diye korkuyorum....
Ki muhtemelen cevap bile vermeyebilir ki ben de ozaman çok üzülürüm...