f.d. ile tanışmak isteyen

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
Misafir

f.d. ile tanışmak isteyen

Mesaj gönderen Misafir »

bigün ferudunla tanışma günü düzenlenebilse olmazmı acaba imkanımız yokmu.bu kadar kişi hastası ve imkanı olanlar toplanıp..belki manyakça bir fikir ama kim istemez ki..
tarikbolat

Mesaj gönderen tarikbolat »

MRB IGT TANIŞAMAK İSTEYEN O KADAR ÇOK AMA BİRTÜRLÜ TANIŞAM FIRSATI OLMADI DESEM İNANMA BEN FD İLE ÇOKTAN O FASLI YAPTIM SÜPER BİR İNSAN NEDE OLSA ............ OLUR SENİNDE BİR GÜN TANIŞMANI İSTERİM İSTANBULDA ROW BARDA TANIŞMAK İSTERSEN BENDEN SANA TAVSİYEM :lol:
Minnak_Kışkışım

Mesaj gönderen Minnak_Kışkışım »

çok hoş bir fikir bence :)
Bozcaada

Mesaj gönderen Bozcaada »

Bence lavinya.net olarak bozcaada'da nadas'ın klibinin çekildiği yerde bişeyler yapabiliriz toplanıp!!

Feridun Abim de gelir rica edersek...
Ankara konserinden sonra adaya gelmedi tekrar ama gelir 1 hafta içinde!
Kullanıcı avatarı
yagmurlar
Takımdan
Takımdan
İsim: Aslı

Mesaj gönderen yagmurlar »

gerçekten güzel bir fikir :) Bende onunla tanismayi çok istiyorum keske öyle bi sansim olsa :( ne güzel olur...
gel tanisalim önce ben kisaca F.D :D
Kullanıcı avatarı
emrepark
Takımdan
Takımdan

Mesaj gönderen emrepark »

olağanüstü bişey olurdu ama onunla çok farklı bi şekilde tanışmak isterdim sıradışı olmalı umarım bi gün öle bi şansım olur
umit_shady

Mesaj gönderen umit_shady »

murat abı olaya bı el atsan dıyorum ımkan dahılınde tabii....saygılar eywallah.....
Bozcaada

Valla harika olur!!
fdfan buket

Mesaj gönderen fdfan buket »

oy oy oy ne diyosunuz arkadaşlar siz? bu harika bir şey olur..
ama ben ne yaparsam yapayım tanışamam çünkü böyle bir toplantı olursa şayet, mutlaka istanbu'da olur. bizde sizi uzaktan uzaktan izleriz.. :(
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

fdfan buket çook fazla haklı!MAALESEF!
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

evet hem de fazlasıyla haklı,herkes tanışmayı çook fazla istiyo ama her birimiz çok farklı şehirlerdeyiz.belli bir şehirde olsa,o şehrin dışında yaşayanlar kolayca gelebilir mi,bu da sorulması gereken en önemli soru bence
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

herşeyden önce feridun abimizi sitemize bi gün davet edebilsek,sohbet etsek,webcam'lerimizi de açardık :lol: öncelikle bunu başarsak :?
Bozcaada

Harika olurdu da bilmiorumm olur mu?? :cry:
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

mrb arkadaşlar yazılanları okudum da özellikle bozcaada da bi buluşma fikrini çok beğendim süper olur ne diyim tabi gelebilir miyim ben de gelemezmiyim onu bilmiyorum ama böyle bir organizasyon umarım düzenlenir ve GERÇEK fd dinleyenlerle birlikte olurum......
Misafir

Mesaj gönderen Misafir »

ya boşverin,bence bu kadar kolay olmasın yani onla tanışmak çok önemli bi olay