F.D. konserlerini nasıl takip edebiliri(z)m.
n'olurrrrrrr
arkadaşlar ben sdü'de öğrenciyim.n'olur rica ediyorum,feridun'un ısparta'da konseri olursa haber verin.
-
- Yeni Üye
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
konser.
merhaba arkadaşlar
yeni albümle ilk konser büyük ihtimalle istanbulda olur... çok şanslıyım bu durumda... ama gönül isterki her şehirden tüm fd hayranları arkadaşlarıma konser versin;umarım verir.
bu arada arkadaşlar murat'ın elifi başlangıçtı sanırım bayan değil... yanılıyosam lütfen düzeltsin?
yeni albümle ilk konser büyük ihtimalle istanbulda olur... çok şanslıyım bu durumda... ama gönül isterki her şehirden tüm fd hayranları arkadaşlarıma konser versin;umarım verir.
bu arada arkadaşlar murat'ın elifi başlangıçtı sanırım bayan değil... yanılıyosam lütfen düzeltsin?
-
- Görevli
- İsim: güLşah
Re: konser.
hazan yazdı: bu arada arkadaşlar murat'ın elifi başlangıçtı sanırım bayan değil... yanılıyosam lütfen düzeltsin?
??
ne demek istediğini anlayamadım? anlayan varsa açıklar mı?
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Re: konser.
emin ol anlayan yok...yada anlayan var ama açıklamıolarrscalon yazdı:hazan yazdı: bu arada arkadaşlar murat'ın elifi başlangıçtı sanırım bayan değil... yanılıyosam lütfen düzeltsin?
??
ne demek istediğini anlayamadım? anlayan varsa açıklar mı?
-
- Üye
arkadaşlaaar feridun düzağaç konseri 3 şubat saat 21.00'de istanbul yeni melek gösteri merkezinde.. 11 şubat saat 20.30'da ise ankara MEB şura salonunda.. DUYANLAR DUYMAYANLARA SÖYLESİİİN konserleri takip etmek isteyenler www.biletix.com adresine girip bakabilirler. sevgiyle kalınnn...
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
fd konseri
3 şubat yeni melek gösteri merkezinde görüşmek üzere arkadaşlar, ben kesin orda olucam hemde tüm şarkılara çığlıklarla eşlik ederek, şimdiden saklıyorum sesimi konser için, bu arada istanbul'da kar var.