F.D. konserlerini nasıl takip edebiliri(z)m.

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
müzika

n'olurrrrrrr

Mesaj gönderen müzika »

arkadaşlar ben sdü'de öğrenciyim.n'olur rica ediyorum,feridun'un ısparta'da konseri olursa haber verin.
denizezail
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen denizezail »

lütfen banada haber verin.burdan da öğrenemeyeceksek hiç öğrenemeyiz heralde :cry:
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

konser.

Mesaj gönderen hazan »

merhaba arkadaşlar
yeni albümle ilk konser büyük ihtimalle istanbulda olur... çok şanslıyım bu durumda... ama gönül isterki her şehirden tüm fd hayranları arkadaşlarıma konser versin;umarım verir.
bu arada arkadaşlar murat'ın elifi başlangıçtı sanırım bayan değil... yanılıyosam lütfen düzeltsin?
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Re: konser.

Mesaj gönderen scalon »

hazan yazdı: bu arada arkadaşlar murat'ın elifi başlangıçtı sanırım bayan değil... yanılıyosam lütfen düzeltsin?

??

ne demek istediğini anlayamadım? anlayan varsa açıklar mı?
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

haklısın hazan. :) hem de çok haklısın. gülşah yani başlangıç yaptığımı söylemiş. doğru söylemiş yani.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
müzika

Mesaj gönderen müzika »

feridun'un izmir,ıspart, antalya ve ankara'daki konder tarihlerini öğrenebilirseniz bana iletin lütfen. :cry:
fotosentez

Re: konser.

Mesaj gönderen fotosentez »

scalon yazdı:
hazan yazdı: bu arada arkadaşlar murat'ın elifi başlangıçtı sanırım bayan değil... yanılıyosam lütfen düzeltsin?

??

ne demek istediğini anlayamadım? anlayan varsa açıklar mı?
emin ol anlayan yok...yada anlayan var ama açıklamıolarr :roll:
fotosentez

ya benim beynimde bi sorun mu var?valla ciddi soruyorum.okuyorum okuyorum anlamıyorum yaa yetti ama artıkk.bana biri düzgünce açıklayabilir mi?
canbaz

Mesaj gönderen canbaz »

arkadaşlar,F.D. 25 Ocak 2005'te Yeni Melek'te sahne alacak,saat 21.00'de.
odysseia

Mesaj gönderen odysseia »

2005 bitti ama neyse :lol:
fotosentez

odysseia yazdı:2005 bitti ama neyse :lol:
:P :lol: süpersin yaa o 2006 mı yoksa harbiden bize 2005 i mi haber veriyosunn :?: :?: :?:
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

ya arkadaşlar ama haklı 2005 yazan arkadaş ya ne cabuk geçio gidiyo bitiyo anlamıyorum
aygüll

Mesaj gönderen aygüll »

arkadaşlaaar feridun düzağaç konseri 3 şubat saat 21.00'de istanbul yeni melek gösteri merkezinde.. 11 şubat saat 20.30'da ise ankara MEB şura salonunda.. DUYANLAR DUYMAYANLARA SÖYLESİİİN :wink: konserleri takip etmek isteyenler www.biletix.com adresine girip bakabilirler. sevgiyle kalınnn...
hazan
Kıdemli üye
Kıdemli üye
İsim: Mehtap

fd konseri

Mesaj gönderen hazan »

3 şubat yeni melek gösteri merkezinde görüşmek üzere arkadaşlar, ben kesin orda olucam hemde tüm şarkılara çığlıklarla eşlik ederek, şimdiden saklıyorum sesimi konser için, bu arada istanbul'da kar var.
strahd

Mesaj gönderen strahd »

eskişehirdeki konserin tarihi bilen warsa cok sevinirim!! :wink: