f . d nin gidisati
Benim Düşüncem ..
merhaba arkadaşlar,
"Feridun Düzağaç 'tan bahsediyoruz" derken, neden biraz içinize dönüp o'na bakmıyorsunuz , kendinize bakmıyorsunuz .. masaya yatırılan 'o'nun hakkında her türlü başlık açılıp, akla ilk gelen yanıtlar msj diye bırakılıyor. açılan başlıkların açılma sebepleri doyurucu olmayabiliyor kimi zaman, yani alınmak istenen bir cevap var mıdır, yoksa muhabbet uzasın ve 'başka işim yok, iki farklı şey öğrenip, anlatayım' mıdır olay?
bunların onu incitebileceğini düşünüyorum, olanak vermeyelim buna. bir çizgi var ve ötesine geçilmemesi gerektiğinin bilincine varabilecek durumdayız.
sevgilerle ..
"Feridun Düzağaç 'tan bahsediyoruz" derken, neden biraz içinize dönüp o'na bakmıyorsunuz , kendinize bakmıyorsunuz .. masaya yatırılan 'o'nun hakkında her türlü başlık açılıp, akla ilk gelen yanıtlar msj diye bırakılıyor. açılan başlıkların açılma sebepleri doyurucu olmayabiliyor kimi zaman, yani alınmak istenen bir cevap var mıdır, yoksa muhabbet uzasın ve 'başka işim yok, iki farklı şey öğrenip, anlatayım' mıdır olay?
bunların onu incitebileceğini düşünüyorum, olanak vermeyelim buna. bir çizgi var ve ötesine geçilmemesi gerektiğinin bilincine varabilecek durumdayız.
sevgilerle ..
benim düşüncem ..
bir insanın hayranı nasıl olunur? nedir hayran olmak? ve hayranı olunduğu taktirde belli bir kimsenin, kendi kişisel sebep ve dayanakları içerisinde, bu ne denli ve ne diye, nasıl gösterilmeye çalışılır?
"ferünüd düzağacın öyle bir kişiliği var ki incilmek yerine bunda çok zevk alacağına eminim"
kimseyi yargılama amacı gütmeden yine kendi fikrimi belirtmek isterim ki;
bahsi geçen ve hayranı olduğunu ifade ettiğin kimsenin ismini doğru yazabilmeni temenni ederdim.
ve ,incinmez aksine zevk alır, şeklindeki düşüncenin sebebini de "öyle bir kişiliği var ki " ye bağlayışın nazarımda geçerli ve mantıklı değildir. zaten o cümlede de sanırım asıl vurgulamak istediğin birşey yokmuş. herşey "öyle bir .." olabilir kabul edilir ki ..
daha önce de belirttiğim gibi şahsi görüşlerimi ifadeye dökmekteyim şu satırlarda. ve görüşlerimi sizlerle paylaşma ve amacı gütmekten başka bir amacım yoktur. bu sebeple , yazdıklarımı -okuduğunuz ölçüde- anlamlandırınız. satır aralarına ya da kelime arkalarına saklanmış manalar yoktur.
ve hiçbir zaman iddiada bulunmadım ki; "yalnızca benim açtığım başlıklar iyidir ve onlar yanıtlanmalı" gibi ..
mesajlarımın özünü böylelikle bir kez daha dile getirmiş oldum ..
sevgilerle ..
"ferünüd düzağacın öyle bir kişiliği var ki incilmek yerine bunda çok zevk alacağına eminim"
kimseyi yargılama amacı gütmeden yine kendi fikrimi belirtmek isterim ki;
bahsi geçen ve hayranı olduğunu ifade ettiğin kimsenin ismini doğru yazabilmeni temenni ederdim.
ve ,incinmez aksine zevk alır, şeklindeki düşüncenin sebebini de "öyle bir kişiliği var ki " ye bağlayışın nazarımda geçerli ve mantıklı değildir. zaten o cümlede de sanırım asıl vurgulamak istediğin birşey yokmuş. herşey "öyle bir .." olabilir kabul edilir ki ..
daha önce de belirttiğim gibi şahsi görüşlerimi ifadeye dökmekteyim şu satırlarda. ve görüşlerimi sizlerle paylaşma ve amacı gütmekten başka bir amacım yoktur. bu sebeple , yazdıklarımı -okuduğunuz ölçüde- anlamlandırınız. satır aralarına ya da kelime arkalarına saklanmış manalar yoktur.
ve hiçbir zaman iddiada bulunmadım ki; "yalnızca benim açtığım başlıklar iyidir ve onlar yanıtlanmalı" gibi ..
mesajlarımın özünü böylelikle bir kez daha dile getirmiş oldum ..
sevgilerle ..
-
- Site Admin
- İsim: Murat
ya sadece klavye yanlışlığı olmuş ve bende konturol yapmamışım tabiri caizse sen " öküz altında buzağı arıyorsun " işte bu forumlarda neden sürekli tartışma oluyor senin gibi bir kaç kişi bu takım tepkiler göstererek oluyor bırakın herkes istedini yazsın istediği gibi hayranlık duymuş sen çok hayransan sende bişeyler yaz neden aksini idaa etmekte ısrar ediyorsun anlamış değilim
-
- Site Admin
- İsim: Murat
ben sizinkileri soylemedim ben f.d hakkinda cok sey bilmiyorum onun icin kendim e donub f.d nin hakkinda bir seylert yazmak istemiyorum yani alinti yazilar yazmayi tercih ediyorum soylemek istedigim sace bu hem bu konu kapatilsa daha iyi cun tartismayi hic sevmem
SAVASA HAYIR
SAVASA HAYIR
En son buralarsoguk tarafından Perşembe, Ağustos 26, 2004 09:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.