Fakirlilk
Fakirlilk
zengin baba insanların ne kadar fakir olabileceklerini göstermek için oğlunu köye götürmüş. fakir bir eski tanıdığının evinde iki gece kalmışlar.
dönüşte baba oğluna sormuş:
"ya evlat insanların ne kadar fakir olabileceklerini gördün mğ?"
"evet baba gördüm bizim evde bir köpeğimiz var onların ise dört bizim küçük bir havuzumuz var onların ise sonu olmayan dereleri bizim bahçemizde ithal lambalar var onların ise yıldızları bizim görüş alanımız ön avluya kadar onlar ise bütün ufku görüyorlar teşekkürler baba ne kadar fakir olduğumuzu gösterdin!"
dönüşte baba oğluna sormuş:
"ya evlat insanların ne kadar fakir olabileceklerini gördün mğ?"
"evet baba gördüm bizim evde bir köpeğimiz var onların ise dört bizim küçük bir havuzumuz var onların ise sonu olmayan dereleri bizim bahçemizde ithal lambalar var onların ise yıldızları bizim görüş alanımız ön avluya kadar onlar ise bütün ufku görüyorlar teşekkürler baba ne kadar fakir olduğumuzu gösterdin!"
-
- Takımdan
-
- Site Admin
- İsim: Murat
valla bence hiç de saçma değil,gönül zenginliği çok önemlidir!.elindekiyle mutlu olabilmek,her zaman çok daha fazlasını isteyen azgın insanlardan olmamak..ben çok rastladım cebinde para ama evinde huzuru olmayan insanlara,,hayat paylaştıkça güzel..evindeki kuru ekmeği,bi avuç zeytinini hiç düşünmeden önüme sunan insanlar da oldu,bi şeyini vermemek için türlü dalaverelere başvuran kanun kdr zengin adamlar da..
-
- Site Admin
-
- Takımdan
-
- Site Admin