dipnoisti yazdı:FD ARAMIZDA MI?
fd aramızda mı derken onun arasıra bu siteyi ziyaret edip etmediğinden bahsetmiyorum.
bence onun da bir nicki var bizimle forumlarda yazışıyor..
benim fikrim bu..sizinle de paylaşayım dedim...lütfen fikirlerinizi paylaşın arkadaşlar...
Bu bir komplo teorisi değildir!!!!
aslında haklı olabilirsin çünkü öle yapan bir çok kişi var.. nie olması
Feridun Abımız Bızden Haberdar Bu Kadar Bır Sevgı Yogunlugunu Hıssedıyordur Mutlaka... Oda Burdan Bızım Aramızdan Bırıdır Belkı, Bızı Cok Yakından Takıp Edıyordur Dıye Dusunuyorum Belkı Bızım Bu Yazdıklarımıza Su Anda Bır Tebessumle Bakıyordur ...
Bence olabilir.. tamam bilgisayarla arası olmayabilir, ama kendiside söylemişti ekşi sözlüğe girip kendi hakkında yazılanları okuduğunu.. ve eskiden mail atmıştım doğum gününde O'na, F.D. imzasıyla cevap yazmıştı.. tabi o zamanlar O'nunla ilgili bu kadar çok site yoktu.. Ne diyim.. İnşallah burdadır:)
Arkadaşlar sizle bir şey paylaşmak istiyorum kendisi bugünkü yazısında yonja daki fd nin kendisi olmadığını belirtmiş ilgilenenlere duyrulur...
Saygılar , Sevgiler....
VALLA OLABİLİRDEE OLMAYABİLİRDE...ASLINDA NE YALAN SÖYLEYEYİM BİR ARA BENDE BÖYLE BİR ŞEYDEN ŞÜPHELENMİŞTİM AMA SONRA SAÇMA GELDİ..BİLEMEM YANİ..AMA İNŞ. HEP ARAMIZDADIR..ONU HİSSETMEK ANLATILMAZZZ..[/i]
ben de sanmıyorum ama haberdar olduğundan eminim ve zaman bulduğu zamanlarda bakıyordur diye tahmin ediyorum zaten aramızda olmasa da içimizdse aslında o sevgiler...
emrepark yazdı:ben de sanmıyorum ama haberdar olduğundan eminim ve zaman bulduğu zamanlarda bakıyordur diye tahmin ediyorum zaten aramızda olmasa da içimizdse aslında o sevgiler...
ben de bu siteye yeni üyeyim..dipnoisti arkadaşımızın dediği komplo teorisinden çok gerçeklik payı yüksek bir teori..çünkü fd gibi bir sanatçının insanların kendi hakkındaki düşüncelerini merak etmemesi olanaksız ki bu insan birde feridun düzağaçsa ..ha her zaman gelmiyor olabilir ..ama bu siteye takma adıyla katılıp hakkındaki olumlu veya olumsuz eleştirileri öğrenmek istemediği anlamına gelmez...siteyi çok sevdim ...
adminlerine çok teşekkür ederim..bizleri bir web çatısı altında topladıkları için