FD FREKANS'DA

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
son-nefesim
Üye
Üye
Konum: Bir uçurumun kenarındayım...O kadar yokum ki; görmüyorlar...

Mesaj gönderen son-nefesim »

CNN turk te yeni klibini Deli şarkısınına çekeceğini söyledi sanırım...tan olarak hatırlamıyorum ama :?
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Mesaj gönderen nilay_14 »

tam olarak hatırlıyorsun çünküöyle söylediler... :wink: klip deliye geliyor
hseven359
Üye
Üye
İsim: ali

Mesaj gönderen hseven359 »

şafak ongan röportajıın sonunda Feridun Düzağaç Deli şarkısına klip çekmeye hazırlanıyor demişti.
anoktagenokta

KAYIT?

Mesaj gönderen anoktagenokta »

feridun düzağaç ın böyle konuk oldugu programları kaydedebilecek arkadaşlar varsa lütfen kaydetsinler...ve bizim gibi kaydetme imkanı ollmayanlara ya da izleme olanağını bulamayanlara sunsunlar.. lütfen ;)
bındım

Mesaj gönderen bındım »

Ben kamera ile kötü bir kayıt yaptım .Söyledikleri anlasiliyor ama nasil size ulaştırabileceğimi bilmiyorum.Keşke bir DVD kaydedicim olsaydı.
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Mesaj gönderen lonely »

hseven359 yazdı:üzülme dostum ...sendede var bahtsızlık..ritimdekininde sonunda yetişmiştin galiba..ama üzülme yakalarsın bir gün..aslında benim aklıma bilgisayara kaydetmek geldi ama kaydedecek araç yoktu...
evet dostum bende bahtsızlığın alası var. çok doğru hatırlıyorsun ritimi de kaçırmıştım :cry: benim hala ümidim var bir programı seyredeceğim mutlaka. bilgisayara kaydetme fikrine gelince gerçekten yapılsa çok iyi olur. ben kardeşimden biliyorum takip ettiği kişinin tüm programlarını vs. kaydediyorlarmış. paylaşım adına çok iyi bir fikir bence