fd ne söylese yakışır mı?
-
- Yeni Üye
- İsim: ceyda
Re: fd ne söylese yakışır mı?
fd ne söylese yakışır mı bilemicem ama sahnede sölerken dinliyecilerin de kendisinin de keyif aldığı bi parça var ki: "estarabim" tadından yenmio.bu parçayı feridun düzağaçın albümüne koymak istediğini ama erkin koray için bu parçanın ayrı bir yeri olduğunu ve onay vermediğini okumuştum ama "ünlü"isimli bi grup bu parçayı yorumlayıp klip bile çekmiş.arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
-
- Yeni Üye
- İsim: ceyda
düş sokağı sakinlerinin istanbul akşamlarını sölese pek bi yakışır sanki:)
-
- Yeni Üye
BENCE FD HERSEYIYLE FD..
YANİİ SARKILARIYLA KİŞİLİĞİYLE YAŞAMIYLA TARZIYLA HERSEYİYLE BİR BÜTÜN!OYLE Kİ ŞARKILARI DA ONU BIREBIR YANSITIYOR ZATEN..FD NE SÖYLESE YAKIŞIR AMA HİÇ BİR SARKI ONA KENDİLERİNİN Kİ KADAR YAKIŞMAZ BENCE ONLAR APAYRII....
YANİİ SARKILARIYLA KİŞİLİĞİYLE YAŞAMIYLA TARZIYLA HERSEYİYLE BİR BÜTÜN!OYLE Kİ ŞARKILARI DA ONU BIREBIR YANSITIYOR ZATEN..FD NE SÖYLESE YAKIŞIR AMA HİÇ BİR SARKI ONA KENDİLERİNİN Kİ KADAR YAKIŞMAZ BENCE ONLAR APAYRII....
-
- Üye
- İsim: Bülent
artık oturmuş bir kişiliği olduğu için farklı bir tarzda düşünemiyorum F.D yi..
O'nu kalbi kırık şarkıları söylerken görmek güzell..
O'nu kalbi kırık şarkıları söylerken görmek güzell..
-
- Üye
- İsim: Hale
konusmasına hayran oldugum ustalardan bi tanesi feridun düzagac..nerde ne söyleyeceğini çok iyi bilir..beyaz show a katılıdıgı zaman bi konu üzerinde konusuyordu..konu da su:beyaz çogu insan seni fd ile tanıdı fd yi herkes senin ilk albümün olarak biliyor dedi..feridun düzagac da cok mantıklı bir acıklama yaptı..o sırada aynı programdaki manken bayan lafa atladı ve sanki hiç o konu orda konusulmamıs gibi' aaa evet bende çok begeniyorum sarkılarınızı ilk albümünüz fd cok güzel ' dedi..ve feridun düzagac hiç o bayana bakmadan direkt şu cevabı verdi:"işte beyazcım ben iki saatten beri böyle insanlardan bahsediyorum"programın sonuna kadar bir daha o mankenin sesini duymadım
-
- Üye
- İsim: Özlem
Halecim karışmak gibi olmasın arkadaşım ama o beyaz'ın show'un da olmamıştı geçen sene Tv makinasında olmuştu sanırım.
-
- Üye
- İsim: Hale
bozcaadali haklısın..krıstırdım ben
-
- Üye
seçtiği şarkılar ve kendi şarkıları ona zaten çok yakışıyor ama şöyle bir düşünürsek ben ona teoman ın kupa kızı sinek valesi şarkısını çok yakıştırırdım güsel söyler f.d