fd nin konuk oldugu programlar
fd nin konuk oldugu programlar
arkadaslar lutfen f.d hanki programlara konuk olursa suraya yazin cok sevinirim cun onu hic bir programda gormemisim
offffffffff
sana bi ikide olsa program yazmayı çok isterim ama ferimiz öle her programa katılmıo biliosundur heralde ahhhhhhhh keşke bi yere çııksada özlem gidersek en azından filmi bir an önce vizyona girse
yeni bir program değil ama sizi mutlu edeceğine eminim,beni etmişti..
sabah 05:30 da cine 5 te(şifresiz) "başka yerde yok" programının banttan küçük bir kesitini veriyorlar. "fd" yi canlı performans söylüyor ve bu durum her sabah tekrarlanıyor.. :)
tam olarak 05:50 de çıkıyor ama siz garantiye alıp 05:30 ta tv nin başına geçin..
eylemlerim sürecektir..
:)
gecenin bitip günün aydınlanması kadar güzel bir duygu..
sabah 05:30 da cine 5 te(şifresiz) "başka yerde yok" programının banttan küçük bir kesitini veriyorlar. "fd" yi canlı performans söylüyor ve bu durum her sabah tekrarlanıyor.. :)
tam olarak 05:50 de çıkıyor ama siz garantiye alıp 05:30 ta tv nin başına geçin..
eylemlerim sürecektir..
:)
gecenin bitip günün aydınlanması kadar güzel bir duygu..
bende son yarım saatini izleyebildim malesef..
arkadaşlar trt ye maıl atalım tekrar yayınlasınlar..
pasif kalırsanız hiç bir istediğiniz olmaz, sizin için durumu kolaylaştırıp adresi buldum,
[email protected] (programlarla ilgili eleştiri ve öneriler)
web sitesine girmenize gerek yok, adres budur.
şimdi maılınızi açıp" lütfen tekrar yayınlarmısınız "tarzında birşeyler yazıyorsunuz ok
hadi ama ne duruyorsunuz daha !
arkadaşlar trt ye maıl atalım tekrar yayınlasınlar..
pasif kalırsanız hiç bir istediğiniz olmaz, sizin için durumu kolaylaştırıp adresi buldum,
[email protected] (programlarla ilgili eleştiri ve öneriler)
web sitesine girmenize gerek yok, adres budur.
şimdi maılınızi açıp" lütfen tekrar yayınlarmısınız "tarzında birşeyler yazıyorsunuz ok
hadi ama ne duruyorsunuz daha !
evet o konseri yayinlayanda burada sabah iki idi ve ben sabah 3 , 3:30 kadar izledim bana fark etmez ne olursa olsun izlemesem olmaz cok muthisdi ilk defa canli performansini gordum muthisti guzeldi harikaydi daha ne soyleyecegimi bilmiyorum o gun yuxexsesde yani dun fd ile canli baglanti kuracaktilar ama hatlar karisti ve baglanti olmadi sonra guven abi dediki fd yi belki cagirdik istodyoa neden olmasin ki ama bir anda dedi belki sonra unuttu diyorum ama biz mail gonderib istersek kesinlikle cagirir benki gonderecem umarim sizde gondserersiniz
[email protected]
birde lutfen programlari izledikten sonra soylemeyin cun hic bir ise yaramayacakki daha once soyleyin bende izleyim
[email protected]
birde lutfen programlari izledikten sonra soylemeyin cun hic bir ise yaramayacakki daha once soyleyin bende izleyim