FD

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
FERİDUN77300

FD

Mesaj gönderen FERİDUN77300 »

NDN FD Yİ T ELEVİZYONDA ÇOK FAZLA GÖREMİYORUZ
nihan

Mesaj gönderen nihan »

reklam yapmayı sevmeyen sevenleriyle magazin programlarında diilde şarkılarında buluşmayı seven gerçek bi sanatçı olduğu için........
mk15
Dengesiz Üye(Banlı)
Dengesiz Üye(Banlı)

Mesaj gönderen mk15 »

nihan yazdı:reklam yapmayı sevmeyen sevenleriyle magazin programlarında diilde şarkılarında buluşmayı seven gerçek bi sanatçı olduğu için........
+1 daha ne desin :o
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

aslında görebilyoruz ama televole bilmem ne gibi programlarda görmeye çalışmıssan göremessin
onun yerine daha kaliteli ve çok fazla popüler olmayan kanallarda ararsan görebilirsin arasıra aslında...
FERİDUN77300

feridun aşkı

Mesaj gönderen FERİDUN77300 »

eşinden ayrıldığı doğrumu?
mihrimah

Mesaj gönderen mihrimah »

neeeeeeeee :shock: bu konuda hiç bir şey duymadım ben.
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

sinirli: doğruysa ne olacak?? yas mı tutacağız!! bayram mı edeceğiz!! bize neee!! :x
ecem
Üye
Üye

Mesaj gönderen ecem »

scalon yazdı:sinirli: doğruysa ne olacak?? yas mı tutacağız!! bayram mı edeceğiz!! bize neee!! :x

ya ille de birileri bu konuda konuşulunca böle sert tepki vermek zorunda mı???
siz de kardeşim açmayın şu konuları site içi böle şeyler konuşulmaktan hoşlanılmıyo bilmiyomusunuz ya? bilmiyosanız kilitli başlıklara bakın...
scalon sen de hemen böle tepki verme ne o kızgın bağıra çağıra allam ya hemen birilerini bozuntuya uğratmak için ne kadar uğraşıyosunuz???
arkadaşlar konu kapansın daha fazla uzamadan ok?
Kullanıcı avatarı
Adventureman
Admin
Admin
İsim: Ersin

Mesaj gönderen Adventureman »

Sanatcının Özel Hayati Beni İlgilendirmez İcra Ettigi Sanatına Bakarım Ben ...
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
İsim: Murat

Mesaj gönderen Bugfixed »

nihahaha ben görmemişim :lol: valla arada kaçmış.
Arkadaşlar özellikle yeni gelen üyeler duyuru okuma alışkanlıkları olmadıkları için bu türden mesaj yazıyorlar lütfen bu pano başka pano gibi değil SANSÜRÜN Babası var. ha isteyene ters gelebilir fakat burada böyle. sanat konuşulur burada sanat.Aşkın sanatsal hüzünsel yönleri konuşulur, Feridun Düzağaç'ın ise sadece sadece eserleri . Birde Lütfen özellikle eski ueyeler birbirlerine sataşmasınlar üzücü :?

TOPIC CLOSED BY WEBMASTER
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.