FD ve Başka sanatçıların şarkıları
-
- Üye
- İsim: ali
FD ve Başka sanatçıların şarkıları
Arkadaşlar bence Feridun başkalarının şarkılarını söyleyip bi aklbümde toplasa çok güzel olmaz mı?
Çünkü,Mfö 'nün ,Erkin Koray'ın ,Ezginin Günlüğü'nün , Bulıtsuzluk Özlemi'nin şarkılarını çok güzel söylüyor?
Sizce böyle albüm çıkarsa hangi şarkılar olmalı?
Bence ;
1:MFÖ- Sakın Gelme
2:Erkin Koray : Estarabim
3:Bulutsuzluk Özlemi :Sözlerimi Geri Alamam
4:Fikret Kızılok : Gönül
5:Ezginin Günlüğü : Ebruli
6:Bülent Ortaçgil : Sensiz olmaz..
7:Düş Sokağı Sakinleri : Hüzün Kovan Kuşu
Çünkü,Mfö 'nün ,Erkin Koray'ın ,Ezginin Günlüğü'nün , Bulıtsuzluk Özlemi'nin şarkılarını çok güzel söylüyor?
Sizce böyle albüm çıkarsa hangi şarkılar olmalı?
Bence ;
1:MFÖ- Sakın Gelme
2:Erkin Koray : Estarabim
3:Bulutsuzluk Özlemi :Sözlerimi Geri Alamam
4:Fikret Kızılok : Gönül
5:Ezginin Günlüğü : Ebruli
6:Bülent Ortaçgil : Sensiz olmaz..
7:Düş Sokağı Sakinleri : Hüzün Kovan Kuşu
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: ali
arkadaşlar söylemek istediğim yanlış anlaşılıyor galiba...Ben de tabii ki yeni albüm yapmasını kendi şarkılarını yapmasını istiyorum fakat arada da uzun uzun fd albümü gibi konserde söylediği yada sevdiği şarkılardan oluşan bişey de yapmasını istiyorum..Çünkü,çok güzel söylüyor o şarkıları da..Çünkü Fd komserlerine gitme imkanımız kırk yılda bir oluyor.Mesela ben uzun uzun Fd albümündeki rüzgar şarkısını doyasıya dinleyebiliyorum artık..
-
- Üye
- İsim: Sercan
İyi de bunu Feridun yaparsa diğerleri ne yapmasın.Feridun'un şarkılarını başkaları söylese biz yine aynı tepkiyi verebilecek miyiz.O eşsiz şarkıları başkalarının ağızlarından duyduğumuzda nasıl oluruz?Olayı bir de böyle yorumlamak gerekiyor.Yani en azından ben Feridun'un şarkılarının başkaları tarafından söylenmesini istemem ve onun da böyle birşey yapmasına gerek yok diye düşünüourum...
-
- Üye
arkadaslar gecenlerde bi muzik markette,haluk leventin bi kaseti ni gordum www.leyla.com bu sarkıyı dinleyen varmi?f.d. yazmis yanilmiyosam
-
- Takımdan