doğrusu hiç düşünmemiştim böle bişiyi ama kesinlikle mafya babası rolü gitmez feridun abime.Mesela şair olabilir ya da duygusal ve yalnız bir iş adamı.Ama hayatın akıntısında sürüklenen bi iş adamı diil tabi
wala gece 11:45 de kayetmiş bir adamı oynuyordu ve harikaydı doğrusu hatta resim falan da çiziyordu. eger yine bir film düşünürse bence balıkçı falan olabilir ama şiirler yazan bir balıkçı.. mesela filmde bozcaadada geçebilir. iide ozaan feri abi rol yapmış olmaz kendisini oynamış olur sanıyorum. )
kumralada yazdı:aslında ben fd ye müzisyen kimliğinin yanında
başarılı siyasi bir yazarolarak düşünebilirim.yazdıklarından dolayı yargılanan bir yazar,ve hapisteyken yaşaanların anlatıldığı bir kitabın ardından farklı,insanlardan kalabalıktan uzak bir hayata sahip bir adam,olabilir...
böyle bir rol çok uygun bence...... kesinlikle katılıyorum...
ben hep onu bir filmde yalnız balıkçı olarak görmek isterdim.oynarken pek zorlanmazdı zaten.ama bir dergide okumuştum,o kırmızı leke filmindeki başrol karakterinin yerinde olmak isyormuş.ben o filmi izleyemedim,merak ediyorum.filmde adam aşkı uğruna pek çok yeri dolanıyormuş.feridun da böyle bir karaktere çok uyuyor zaten.DEĞİL Mİ?
ben bi film karakteri olarak degılde siyasi bi kimlik olarak görebilrim fd'yi..cevresinde olanlara sessiz kalamayan biri olarak ona müzisyenlikten sonra en cok bu yakısır heralde
bence goal filminde oynamalı... ama senaryoyu biraz değiştirmeli...
filmdeki santiago munez newcastle utd. de oynuyordu,
ama fd hasta bir beşiktaşlı olduğundan bjk de oynamalı
ve attığı golle bjk şampiyonlar ligi kupasını almalı...
fd abimizin dediği gibi sekiz harf, üç hece BEŞİKTAŞ (BJK)