fd ye ulaşalımm
fd ye ulaşalımm
arkadaşlar
fd ye bi ara hep beraber konuşsak olmaz mı? ayarlasak?
ama bi sorun var.fikir benden çıkıyo ama nasıl olacağını bilemiyorum.bu konuda bi düşüncesi olan varsa
lütfen yazsın
herkese slmmmmmm
sanırım üyelerin en küçüklerindenim
fd ye bi ara hep beraber konuşsak olmaz mı? ayarlasak?
ama bi sorun var.fikir benden çıkıyo ama nasıl olacağını bilemiyorum.bu konuda bi düşüncesi olan varsa
lütfen yazsın
herkese slmmmmmm
sanırım üyelerin en küçüklerindenim
-
- Takımdan
fd ye ulaşalım
çok teşekkür du-ya abi
valla tesellinin çok horu geçti.ama gerçektende feridun düzağaçla ilgili bişeyler yapalım.yuvarlanan taş yosun tutmaz demşler ya belki bişeyler yapa yapa sesimizi iletiriz onaaaaa
valla tesellinin çok horu geçti.ama gerçektende feridun düzağaçla ilgili bişeyler yapalım.yuvarlanan taş yosun tutmaz demşler ya belki bişeyler yapa yapa sesimizi iletiriz onaaaaa
tuğbaya katılıyorum...onunla buluşmak burada konuşmak yetmez kanımca.birşeyler yapmalıyız.şimdiye kadar onunla görüşen arkadaşlarımız nerede nasıl görüştüklerini söylerlerse,belki bir yolunu buluruz diye düşünüyorum...Ben İzmir de olduğum için pek birşey söyleyemeyeceğim zaten pek gitmem öyle canlı müzik yerlerine.
iş istanbuldaki arkadaşlarımıza düşüyor.kimse unutmasın: Lafla peynir gemisi yürümez.
iş istanbuldaki arkadaşlarımıza düşüyor.kimse unutmasın: Lafla peynir gemisi yürümez.
-
- Takımdan
-
- Takımdan