KENDİSİ SARI SICAK PROGRAMINDA BENİ HER HAFTA ÇARŞAMBA GÜNLER AYRI DERYALARA DALDIRMAKTA...ALBÜMÜNÜ SEVMEDİM AMA CANLI PERFONMANSI HARİKA............SİZCE DE ÖYLE DEĞİL Mİ?HARİKA BİR SES...!
En son andmaiyesi tarafından Cuma, Ağustos 25, 2006 19:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
demek ki onca yıl okuyup doktor olduktan sonra hepsini bi kenara bırakıp alakasız bir iş de yapabiliyormuş insan
yıllarca böylesine bir sese sahip bi insan senelerce sesinden mahrum bıraktı insanları..
güzel sesi olduğu tartışılmaz.. özellikle opera müziği için çok uygun...
gerçekten sarı sıcak programında hüsnü şenlendiriciyle beraber dile getirdikleri söyledikleri parçalarla süperler.acayip güzel bir sesi var.diğer mesleği olan doktorlukta da çok başarılı bir insan.her şarkıya her notaya uyabilen bir sesi var ve gerçekten insan gibi bir insan.
SARI SICAK PROGRAMI BAŞLADIĞINDAN BERİ ARTIK HER ÇARŞAMBAYI İPLE ÇEKER OLDUM....BENİ ÇOK EYKİLEYEN BİR SESİ VAR...BEN HERKESİ KOLAY KOLAY DİNLEMEM...HELE O SES DÜET YAPTIĞI ZAMAN VE DE KLARNETLE BİRLEŞİNCE ORTAYA TADINA DOYUM OLMAZ BİR MÜZİK ZİYAFETİ ÇIKIYOR...ONA BAŞARI DİLEMEYE İHTİYAÇ YOK ÇÜNKÜ O ZATENÇOK BAŞARILI.............
ALBÜMÜNDEN SADECE 2 ŞARKI BEĞENDİM AMA GERÇEKTEN İHTİYAÇ DUYULAN BİR "GERÇEK SANATÇI" OLMAYA ADAY...bide şarkı söylerken çatlayıverecekmiş gibi olmasaa...
yani insan korkuyo o yüzden....
Sarkisina sözüm yok, güzel olmus gercekten. AMA süper bir sarkiciymis gibi davranmasi ve sevgili halkiminda bunu yutmasi beni biraz kasiyor. Memlekette Sebnem Ferah, Sertap Erener, Feridun Düzagac, Levent Yüksel gibi sanatcilar varken bu abimize takilmak bana pek akillica gelmiyor... yinede renkler ve zevkler tartisilmazmis