gercekten bi sanatciya bu kadar ilgi , sevgi ve saygi duyacagimi hic dusunmemistim taki fd yi taniyana kadar.muhtesem bir sanatci.mukemmel otesi bir sey.insallah allah uzun omur verir ve bizi onsuz birakmaz.cunku onsuz bir muzik hayati dusunemiyorum.
ya fd beni o kadar etkiliyo ki hiç bi insandan bu kadar etkilenceğimi düşünmezdim ama f.d bu düşüncemi aldı götürdü daha uzun yıllar f.d ile olma dileğiyle
Şeyyyyyyyyy o benim herşeyim sanki. bi insdan bi insanı bu kadar büyük bi tutkuyla sewebiliomuş demek. o kadar mükemmel bişi ki bu!!!! Hiç gitmesin içimizden, içimize saklansın,hep orda kalsın!!!!!!
gecem gunduzum onla ya yemin ederim bir dakkam bile onsuz gecmiyor sarkilarini dinliyorum surekli reportajlarini dinliyorum ve hepsini ezber oldum artik onsuz yasiyamam hep onu dusunuyorum hep
feridun mu, düzağaç mı? anlamı mı? su gibi, ekmek gibi, hava gibi, yaşamak gibi, yaşamaya neden gibi, sessizlik gibi sevgi gibi, hayatın güzelliği gibi..........
onun şarkılarında aşka açılan derin yollar var.ve o yolların üzerinde göz yaşlarıyla ıslanmış hüzün çiçekleri.aşkın şairi o.hangi ince gönül için o bir ayna değilki?hüzünlerimizin aynası.kaynağımız...
ben antalyadayım.ama filmi 3 büyük!!!!!şehirde yayınlanacak.bu haksızlık.o hayatımın tek gerçeği.onu öyle dadikalarca görmek izlemek sesini(konuşmalarını)duymak.hayal bile edemezdim.ve film çekti ben inanamadım.o da ne bu kez izleyemiyoruz.arkadaşlar yardım edin.cd si falan çıkarmı??????????????????