Feridun Düzağaç bu hafta TV MAKİNASINDA -cumartesi 23.20 de-
-
- Üye
- İsim: ali
Feridun Düzağaç bu hafta TV MAKİNASINDA -cumartesi 23.20 de-
evet arkadaşlar beklenen an geldi fd cumartesi gecesi kanald de...
-
- Yeni Üye
Re: Feridun DüzaÄaç bu hafta TV MAKÄ°NASINDA -cumartesi 23.20
süpeeeeeeeeeer çok saol yaa yıllardır beklediğim anhseven359 yazdı:evet arkadaÅlar beklenen an geldi fd cumartesi gecesi kanald de...
-
- Yeni Üye
ya ben de bekliyodum tabii sıkı bi fdist olarak da ne biliim işte çok uzun zaman oldu ya çıkmayalı özledim gibisinden cansucumm yoksa ben de her hafta tv makinesini acaba bu hafta mı konuk dierek takip ediorumcansu cancan yazdı:niye yıllardır bekliyosun ki? f.d okanın programlarına katılır genelde.. hatta geçen sene 2 kere konuk olmuÅtu.. önce konser albümü çıktıÄında sonra da gece 11.45 gösterime girdiÄinde.. o yüzden ben yakında bekliyodum konuk olmasını
-
- Üye
- İsim: Nilay
Re: Feridun Düzağaç bu hafta TV MAKİNASINDA -cumartesi 23.20
Allah razı olsun arkadaşım senden bu haber için.Daha ne diyeyim.Her hafta bekliyodum bende.En sonunda davet etmiycekler mi acaba bu sefer diye düşünmeye başlamıştım.hseven359 yazdı:evet arkadaşlar beklenen an geldi fd cumartesi gecesi kanald de...
haklısın ben de çok özledim f.dnin konuk olduğu programları izlemeyi:) 1 sene oldu nerdeyse.. neyse ki cumartesi gecesi hasretimiz sona eriyobazen yazdı:ya ben de bekliyodum tabii sıkı bi fdist olarak da ne biliim işte çok uzun zaman oldu ya çıkmayalı özledim gibisinden cansucumm yoksa ben de her hafta tv makinesini acaba bu hafta mı konuk dierek takip ediorumcansu cancan yazdı:niye yıllardır bekliyosun ki? f.d okanın programlarına katılır genelde.. hatta geçen sene 2 kere konuk olmuştu.. önce konser albümü çıktığında sonra da gece 11.45 gösterime girdiğinde.. o yüzden ben yakında bekliyodum konuk olmasını
-
- Üye
- İsim: Burcu
-
- Üye
-
- Üye
fd nin klibi
ben hünüz izlemedim klibi ama kral tv gibi bir müzik kanalında yayınlanmasına üzüldüm açıkçası