bende tam bu güzel haberi paylasmak için girmistim siteye, ama baslIkla karsIlastIm...genede benden önce davranan arkadasa çokk tesekkurler.bu haftasonu süper olacak insallah
F..D yazdı:yaa olamaz benim o saatlerde dersanem var
walla kanına girmiş gibi olmayayım ama harika bi hafta sonu bizi bekliyor..geçen seneki fd hastasonu süperdi..pek tv izlemeyi seven bi adam diilimidir 2 gün boyunca tv izledim
valla arkadaşlar pazar günümü dream e ayıracağıma söz veriyorum amaaa cumartesi günümü feridunun kendisine ayırdığım için kusura bakmayın
kıskandırmak gibi olmasın hepiniz için orda son ses şarkılara eşlik edicem merak etmeyin
bu süper bi haber. canlı performansları kaydetme imkanı olan arkadaşlar kaydedebilirlerse sonra bu sitede paylaşabilirdik yada bi şekilde ulaştırılabiliriz belki birbirimize benimde dersanem var oyüzden pek fazla izleyemeyeceğim. ama röportajını kaçırmıycam bu önerimi dikkate alırsanız sevinirim.
Saatlerdir ödünç bir TV kartı arayışı içindeki bünyem yorgun düştü; çoğu müdavim gibi vizeler nedeniyle ben de izleyemeyeceğim. Ankarada programın tüm kaydını yapabilecek ve paylaşıma açık biri var mı???
aslında hepimiz için çok güzel bi haber ama ben sevinemedim çünkü izleyebilme ihtimalim yok ,melissa görüntüleri kaydedip siteye gönderebilirsen çok sevinirim böylelikle benim gibi izleyemicek olanları da mutlu etmiş olursun hepinize ii seyirler düşle kalın...