Feridun Düzağaç ve "Okul Ekleyin" Kampanyası
-
- Üye
- İsim: İltür
Feridun Düzağaç ve "Okul Ekleyin" Kampanyası
Sevgili Feridun Düzağaç Unicef ve NTV tarafından düzenlenen Okul Ekleyin Kampanyası kapsamında Bir dersliğin onarımını üstlenmek istediğini açıkladı biraz önce yayına telefonla katılarak. Yine tüm insani duyarlılığı ile ülkemizdeki eğitimde fırsat eşitsizliğine de değindi.
Hem bunun haberini vermek hem de buradan kendisine teşekkür etmek istedim.
Hem bunun haberini vermek hem de buradan kendisine teşekkür etmek istedim.
-
- Admin
- İsim: Sinan
Re: Feridun Düzağaç ve "Okul Ekleyin" Kampanyası
güzel ve sürekliliğinin sağlanması gereken kampanyalardan. katılan ve destekleyen herkesi tebrik ediyorum.
sizler de online olarak bu kampanyaya destek olmak istiyorsanız
https://eshop.unicefturk.org/unicefonlinebagis.aspx
adresinden yapabilirsiniz..
sizler de online olarak bu kampanyaya destek olmak istiyorsanız
https://eshop.unicefturk.org/unicefonlinebagis.aspx
adresinden yapabilirsiniz..
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Yeni Üye
- İsim: Aydın
Sayın Feridun Düzağaç'ın BÜYÜK firmaya verdiği ders inanılmazdı. Bu kadar ince ve etkili olunabilir. Buna rağmen kampanyaya desteğini esirgemedi ve büyüklük gösterdi. Tebrikler.
-
- Üye
- İsim: gülden
evet bende izledim ve çok mutlu oldum..teşekkürler feridun abi.
-
- Üye
- İsim: gökhan
evet çok önemli ve çok güzel bişey yapmış tebrik ediyorum teşekkür ediyorum feridun abiye ve tüm destekçilere
-
- Üye
- İsim: Nilay
sevgili Feridun Düzağaç'a duyarlılığı için çok teşekkür ediyorum...
sevgili feridun düzağaç'ı ben de tebrik ediyorum bu duyarlı davranışından dolayı ama bu konunun dallandırılıp budaklandırılması da feridun düzağaç'ın hoşuna gitmezdi diye düşünüyorum...!!! kampanyaya gelince hep destek tam destek diyorum
Duyarlılığınız için Teşekkürler...
-
- Görevli
- İsim: güLşah
ya, arkadaşlar umarım beni yanlış anlamazsınız ama, foruma tebrikler yazıp, feridun beyin bu örnek davranışını tebrik edeceğimize biz de bütçelerimiz elverdiğince bi katkıda bulunsak daha güzel olur diye düşünüyorum.
ya, tabi bu herkesin kendi takdiridir, ben söyledim diye de kimse böyle birşey yapmak zorunda değildir, sadece herkesin "tebrikler, tebrikler" yazması garibime gitti.. o kadar... bir SMS 5 YTL.. en kötü ihtimalle bu kadarına bazılarımızın bütçesi elverebilir bence..
özür diliyorum.. farketmemiştim, SMS kampanyası sadece faturalı hatlar için geçerliymiş
ya, tabi bu herkesin kendi takdiridir, ben söyledim diye de kimse böyle birşey yapmak zorunda değildir, sadece herkesin "tebrikler, tebrikler" yazması garibime gitti.. o kadar... bir SMS 5 YTL.. en kötü ihtimalle bu kadarına bazılarımızın bütçesi elverebilir bence..
özür diliyorum.. farketmemiştim, SMS kampanyası sadece faturalı hatlar için geçerliymiş
-
- Üye
- İsim: İltür
Sevgili Scalon, değindiğiniz konu bakımından çok haklısınız. Biz de birşeyler yapmalıyız. Herkes elinden geldiğince birşeyler yapmalı. Bu bizim insani sorumluluğumuz. Ve sadece bu kampanya bakımından değil, her konuda. Ama bu tebrikleri yazanlar arasında kimlerin katılıp kimlerin katılmadığını bilebilir miyiz acaba, diye düşünüyorum... Bu kampanyaya destek verenler "Ben de sms gönderdim" diyerek kendilerine pay çıkarmak isteyecek insanlar mıdır...
Başkaları adına konuşmayı sevmem ama kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, bu başlığı Feridun Bey'in güzel bir davranışını paylaşmak ve biraz da bu kampanyaya dikkat çekmek amacıyla açtım. Güzel davranışlar abartmamak kaydıyla elbette ki yüceltilmelidir diye düşünüyorum.
Yine de polemik amacında değilim. Küçük bir açıklama yapmak istedim. Lütfen yanlış anlaşılmasın.
Başkaları adına konuşmayı sevmem ama kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, bu başlığı Feridun Bey'in güzel bir davranışını paylaşmak ve biraz da bu kampanyaya dikkat çekmek amacıyla açtım. Güzel davranışlar abartmamak kaydıyla elbette ki yüceltilmelidir diye düşünüyorum.
Yine de polemik amacında değilim. Küçük bir açıklama yapmak istedim. Lütfen yanlış anlaşılmasın.
-
- Görevli
- İsim: güLşah
maksadınızı anladım. doğrusunuz, haklısınız
-
- Üye
- İsim: Burcu
Zaten bende Feridun Düzağaç'tan böyle birşey bekliyordum.Helal olsun.Eğitime önem veren herkese.........