Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Re: Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları

Mesaj gönderen RUDER1 »

Ankara'lılar bugün için çok şanslılar. Akşam süper bir konser onları bekliyor. Hem de sevgililer gününde :cry: keşke imkanımız olsa da Ankara'ya da gelebilseydik. :( neyse artık 15 martı bekliyeceğiz...keşke Balansta olmasaydı ...
Bu akşam için konsere gideceklere bol eğlenceler....bizim yerimize de tüm parçalara eşlik edin lütfennnn...selamlar
yiltisss
Üye
Üye
İsim: yıldız

Mesaj gönderen yiltisss »

Hani Konya nerede :( Feridun abi burada unutma bizi de ne olur :(
maksit
Üye
Üye

Mesaj gönderen maksit »

bi sevgilim var benim düşlerimden ibaret.. neden buralara da gelmiyor neden hızlı bir turne yapmıyor hiç her yere ulaşamaz mı?? bir tek büyük şehirde mi insan var??
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Taner Abi Demiş ki:

22 Mart'ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde 2 seans konserimiz olacaktır.

Biri erken saatte olup buna 18 yaş altı girebilecektir.
Daha sonra bir de eski deyimle "Suare" yapacağız...

Bekleriz...

Biz de geliriz taner abicim :P
Kullanıcı avatarı
CANER
Görevli
Görevli
İsim: Caner

Mesaj gönderen CANER »

22 Mart'ta gelebilirim belki Kadıköy'e yakınım :)
RUDER1
Üye
Üye
İsim: rüya

Mesaj gönderen RUDER1 »

arkadaşlar izmir ankara konserlerine giden yok mu? konserlerle ilgili neden kimse bir şey yazmıyor?merak ediyoruz...
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

22 mart ta görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
MorYeL
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: İbrahim

Mesaj gönderen MorYeL »

Gitmek için çok çalıştım... :( Hatta anamall da konser sabahı imza günü de vardır :( Derslerden dolayı malesef ankara konserine gidemedim :S
uyykusuz
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: sinem

Mesaj gönderen uyykusuz »

Gitmeyi düşünüyorum. Aksilik çıkmazsa :P site organizasyon yapmıyormu acaba? Şöyle topluca gitseydik.
hopkolik
Üye
Üye
İsim: özen

Mesaj gönderen hopkolik »

Eskişehir gitmiyor sanırım :roll:
BINDIM
Üye
Üye
İsim: Mustafa

Mesaj gönderen BINDIM »

Ya arkadaşlar 29 Şubat Bursa konseri hakkında bursa da pek fazla afiş yok.Hep Resimli Bardaki konserlerin afişleri var.Bursada FD nin konserinin tanıtımı neden çok yapılmıyor.Ben şahsen internetten öğrenmeseydim Heykel'de o kadar gezdiğim halde konser olduğunun farkına varmazdım.
ea1925
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: Eray

Mesaj gönderen ea1925 »

izmir konseri olacak mı bir daha. kafayı kırcam istanbula gittiğimde imza gününe gittim ama konsere arkadaşlarım yüzünden gidemedim. keza izmire dönmeden izmirde konser oldu. yakın zamanda izmir konseri olur mu acep?
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Arkadaşlar Kesinleşen veya Sağlam kaynaktan duyulan konser haberlerini yazıyoruz. Şuraya gelecekmi buraya gelecekmi demenin bir anlamı yok olsa gerek. Çünkü Konser olabilmesi için Mekanlardan ya da organizatörlerden teklif olması gerektiğini zannediyorum.
BINDIM
Üye
Üye
İsim: Mustafa

Mesaj gönderen BINDIM »

Arkadaşlar Bursa konseri için saat 20:30 yazıyor.FD sahneye kaç gibi çıkar ve kaç gibi konser biter bilen var mı?Yurda saat 11 den önce dönmemiz gerekiyor da ona göre önlem alacağız.
floydian
Üye
Üye

Mesaj gönderen floydian »

Arkadaşlar Bursa konseri için saat 20:30 yazıyor.FD sahneye kaç gibi çıkar ve kaç gibi konser biter bilen var mı?Yurda saat 11 den önce dönmemiz gerekiyor da ona göre önlem alacağız.
saat 20:30 yazıyorsa en kötü ihtimalle 21:30 da konser başlar. yurdun nerede olduğuna bağlı yetişip yetişememen. görükle'de kalıyorsan yetişmen zor gibi geliyor bana. bence şehirden bir arkadaşın varsa bir akşamlık misafir ol.

Ya arkadaşlar 29 Şubat Bursa konseri hakkında bursa da pek fazla afiş yok.Hep Resimli Bardaki konserlerin afişleri var.Bursada FD nin konserinin tanıtımı neden çok yapılmıyor.Ben şahsen internetten öğrenmeseydim Heykel'de o kadar gezdiğim halde konser olduğunun farkına varmazdım.
afiş konusunda da; bursa'da anlam veremediğim bir afiş yarışması var. belki sadece bursa'da değildir diğer şehirlerde de öyledir. birisi afiş yapıyor 1 saat geçmeden bir başka etkinlik konseri üstünü kapatıyor. bu konuda pek birbirlerine saygıları kalmadı. bir de "bursa'da feridun düzağaç konserinin tanıtımı pek yapılmıyor" varsayımı yanlış bence. bana göre Tayyare Kültür Merkezi bu konuda yavaş. Yani barlar afişleme, reklam konusunda daha hızlı gibi geliyor bana.