Ankara'lılar bugün için çok şanslılar. Akşam süper bir konser onları bekliyor. Hem de sevgililer gününde keşke imkanımız olsa da Ankara'ya da gelebilseydik. neyse artık 15 martı bekliyeceğiz...keşke Balansta olmasaydı ...
Bu akşam için konsere gideceklere bol eğlenceler....bizim yerimize de tüm parçalara eşlik edin lütfennnn...selamlar
Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları
-
- Üye
- İsim: rüya
-
- Üye
- İsim: yıldız
Re: Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları
Hani Konya nerede Feridun abi burada unutma bizi de ne olur
-
- Üye
bi sevgilim var benim düşlerimden ibaret.. neden buralara da gelmiyor neden hızlı bir turne yapmıyor hiç her yere ulaşamaz mı?? bir tek büyük şehirde mi insan var??
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Taner Abi Demiş ki:
22 Mart'ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde 2 seans konserimiz olacaktır.
Biri erken saatte olup buna 18 yaş altı girebilecektir.
Daha sonra bir de eski deyimle "Suare" yapacağız...
Bekleriz...
Biz de geliriz taner abicim
22 Mart'ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde 2 seans konserimiz olacaktır.
Biri erken saatte olup buna 18 yaş altı girebilecektir.
Daha sonra bir de eski deyimle "Suare" yapacağız...
Bekleriz...
Biz de geliriz taner abicim
-
- Görevli
- İsim: Caner
22 Mart'ta gelebilirim belki Kadıköy'e yakınım
-
- Üye
- İsim: rüya
arkadaşlar izmir ankara konserlerine giden yok mu? konserlerle ilgili neden kimse bir şey yazmıyor?merak ediyoruz...
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
22 mart ta görüşmek üzere...
-
- Yeni Üye
- İsim: İbrahim
Gitmek için çok çalıştım... Hatta anamall da konser sabahı imza günü de vardır Derslerden dolayı malesef ankara konserine gidemedim :S
-
- Yeni Üye
- İsim: sinem
Gitmeyi düşünüyorum. Aksilik çıkmazsa site organizasyon yapmıyormu acaba? Şöyle topluca gitseydik.
-
- Üye
- İsim: özen
Eskişehir gitmiyor sanırım
-
- Üye
- İsim: Mustafa
Ya arkadaşlar 29 Şubat Bursa konseri hakkında bursa da pek fazla afiş yok.Hep Resimli Bardaki konserlerin afişleri var.Bursada FD nin konserinin tanıtımı neden çok yapılmıyor.Ben şahsen internetten öğrenmeseydim Heykel'de o kadar gezdiğim halde konser olduğunun farkına varmazdım.
-
- Yeni Üye
- İsim: Eray
izmir konseri olacak mı bir daha. kafayı kırcam istanbula gittiğimde imza gününe gittim ama konsere arkadaşlarım yüzünden gidemedim. keza izmire dönmeden izmirde konser oldu. yakın zamanda izmir konseri olur mu acep?
-
- Görevli
- İsim: Emrah
Arkadaşlar Kesinleşen veya Sağlam kaynaktan duyulan konser haberlerini yazıyoruz. Şuraya gelecekmi buraya gelecekmi demenin bir anlamı yok olsa gerek. Çünkü Konser olabilmesi için Mekanlardan ya da organizatörlerden teklif olması gerektiğini zannediyorum.
-
- Üye
- İsim: Mustafa
Arkadaşlar Bursa konseri için saat 20:30 yazıyor.FD sahneye kaç gibi çıkar ve kaç gibi konser biter bilen var mı?Yurda saat 11 den önce dönmemiz gerekiyor da ona göre önlem alacağız.
-
- Üye
saat 20:30 yazıyorsa en kötü ihtimalle 21:30 da konser başlar. yurdun nerede olduğuna bağlı yetişip yetişememen. görükle'de kalıyorsan yetişmen zor gibi geliyor bana. bence şehirden bir arkadaşın varsa bir akşamlık misafir ol.Arkadaşlar Bursa konseri için saat 20:30 yazıyor.FD sahneye kaç gibi çıkar ve kaç gibi konser biter bilen var mı?Yurda saat 11 den önce dönmemiz gerekiyor da ona göre önlem alacağız.
afiş konusunda da; bursa'da anlam veremediğim bir afiş yarışması var. belki sadece bursa'da değildir diğer şehirlerde de öyledir. birisi afiş yapıyor 1 saat geçmeden bir başka etkinlik konseri üstünü kapatıyor. bu konuda pek birbirlerine saygıları kalmadı. bir de "bursa'da feridun düzağaç konserinin tanıtımı pek yapılmıyor" varsayımı yanlış bence. bana göre Tayyare Kültür Merkezi bu konuda yavaş. Yani barlar afişleme, reklam konusunda daha hızlı gibi geliyor bana.Ya arkadaşlar 29 Şubat Bursa konseri hakkında bursa da pek fazla afiş yok.Hep Resimli Bardaki konserlerin afişleri var.Bursada FD nin konserinin tanıtımı neden çok yapılmıyor.Ben şahsen internetten öğrenmeseydim Heykel'de o kadar gezdiğim halde konser olduğunun farkına varmazdım.