Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
TILSIM
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları

Mesaj gönderen TILSIM »

Fd'nin Adana'ya gelmesine acayip sevindim Mersin'e de gelmişti gördüm orada, :D kısmetse darısı Adana'ya...
Basak
Üye
Üye
İsim: Basak

: Feridun Düzağaç Yeni Konser Duyuruları

Mesaj gönderen Basak »

Cumartesi balanstayım, kimler geliyor?
ortayaslicift
Üye
Üye

Mesaj gönderen ortayaslicift »

biz... :shock: :D :)
yasyaela
Üye
Üye
İsim: Mehtap

Mesaj gönderen yasyaela »

Adana'daki konser hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?Arkadaşım biletlerin nerden alınacağına bakacaktı ama afişler kaldırılmış.
geceninnefesi
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: armağan

Mesaj gönderen geceninnefesi »

arkadaşlar merhaba, ankarada 1 kasımda saklıkentte feridun abinin konseri var,bilmeyen vardır diye yazdım ama sanırım ankaradaki arkadaşlar biliyordur.

gidecek arkadaşlar ile buluşup beraber gitmek iyi bir fikir olabilir belki...
sarven
Üye
Üye
İsim: Sarven

Mesaj gönderen sarven »

Arkadaşlar selam, 26 Aralık Cuma günü İstanbul'da Balans konseri var. Görüşmek umuduyla...
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

Gelebilmek umuduyla.
Kullanıcı avatarı
CANER
Görevli
Görevli
İsim: Caner

Mesaj gönderen CANER »

Feridun Düzağaç
tarih : 12.12.2008 22:00:00
mekan : Jolly Joker XL Antalya

- 18 yaş sınırı vardır.
- Oturma düzeni yoktur.
- Belirtilen saatler kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tesbit ettiği kişileri bilet ücretini iade derek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
ortayaslicift
Üye
Üye

Sarven demiş ki:"Arkadaşlar selam, 26 Aralık Cuma günü İstanbul'da Balans konseri var."Kendisine bu müjdeli haberi için teşekkürler... :)

Ve bu konser haberiyle samimi FD dinleyici-izleyicilerine birşeyler söylemek ihtiyacı hissettim.(Samimiden kastım O'nun ardına gizlenerek kirli plan-program yapan karadüş beklenticileri.Yoksa popüler şarkı veya oyunculuk üstüne samimi eleştiri yapanlar değil.-eleştirilere katılmıyorum o da ayrı bir konu.-)

18 Ekim JJ Balans konserinden sonra ikinci JJBalans konserinin arasının bu kadar uzaması üzücü. :cry: Fakat konser mekanlarının önüne bir sene önce konan sponsorluk yapan firmaların sponsorluk yapma şartlarını en ağır şekle koyan yasadan sonra konserlerin arasının açılmasını bekliyordum.

"Uykusuza masallar" albümünün sene içerisinde çıkmasından dolayı FD bu yasaya rağmen iyi bir konserler dizisi çıkarmıştı.

Alkollü içecek satılan konser mekanlarında marka bir sanatçı veya gruba sahne aldırmak,onlara ödenen ücret ve reklam giderleri gibi masrafların yüksek olmasından ve sıradan insanların gelir düzeyinin düşüklüğünden bilet fiyatları daha yüksek tutulamadığı(bilet hariç masraflar cabası) için sponsor gerekiyor. Bu tür yerlerde de eşyanın tabiatına uygun olarak genelde İçki-sigara firmaları sponsor oluyordu.Kafalarındaki gerici yaşam biçimini hayata geçirmek isteyen takiyyeci güruh bu alanı da pas geçmeyerek sponsor olan firmaların maddi zorluklarını ağırlaştırarak caydırma yolunu seçtiler.Alkollü içecekler ve dolayısıyla içkiyi üreten firmalar ülkenin içine sokulmaya çalışıldığı "ılımlı islam" düzeninin yerleşmesine sosyal hayattaki en büyük engel kaynaklarından.Sponsorluk maliyetlerine okkalı vergi yükü bindirerek kösteklemek yolu açılırken ellerindeki belediyeler vasıtasıyla halktan ve işletmelerden toplanan vergiler kaynak olarak kullanılarak kültür etkinlikleri kapsamında "ılımlı islam"felsefesinin kültür ayağı organize ediliyor.Bu çağdışı,sözümona kültür organizasyonunun müzik alanında, genelde ilahi müzik türünü ve kendilerine yakın buldukları sanatçıları destekliyerek toplumu bu etkinlikler vasıtasıyla etki altına alarak özledikleri toplum düzenine uygun "dönüştürme"operasyonunu uyguluyorlar.Başka bir çok sebepten farklı olarak "dışarıdan" ve "yukarıdan" gelen bu zorluk yüzünden bundan sonra alkol satışı yapılan konser alanları, sahne alan sanatçısının dinleyicisi tarafından çok kuvvetli bir şekilde doldurulmazsa,sevenleri o sanatçıyı artık senede bir-iki halk konserinde izlemek tesadüfüne mahkum kalacak.Halk konserlerinin kozmopolitliğinden de ne kadar keyif alınabiliniyorsa... :!:

Sevgili Feridun Düzağaç'ın o ne rock, ne pop olan kendine özgü harika müziğinin,o eşsiz sahne performansının,tane tane,dupduru Türkçe telaffuzunun ve o telaffuzun yapıldığı o derin sözlerin sözde değil fiiliyatta destekçisi olmak için şartlarını zorla sevgili lavinya.net üyesi,sevgili FD dinleyicisi,hayranı samimi kişi... :D Bu senin,aynı zamanda ülkenin okyanus ötesi ülke tarafından empoze edilmeye çalışıldığı çağdışı,kukla yönetim modeline karşı kültür alanında-kültürün ana kollarından biri olan müzik- vereceğin damla desteğidir.Damla olmak küçük gelmesin sana.Unutmaki suyun gücü damlaların sürekliliğinden gelir... :idea:
Bu desteklerin aynı zamanda diğer bir faydasıda şu:senden, benden,bizlerden bu destek geldikçe izleyicisinin olduğunu gözlemleyen diğer konser mekanlarının ve bundan sonraki senelerde de albümler çıkarabilmek için müzik şirketlerinin teklifleriyle karşılaşacak..Bu şu ana kadar olumlu işleyen FD çarkının durmamasını,tersine dönmemesini sağlayan yegane yol.Ben bu çarkın işleyişinin tersine dönmesini görmeyi bırak, düşünmek bile istemem,FD şarkılarının iç dünyandaki olumlu etkisini bildiğim için aynı fikirde olduğumuzu düşünüyorum... :shock: 26 aralıkta Jolly Joker Balans'ta hıncahınç bir kitle görebilmek ümidiyle... :D :) :shock:(Yukarıda da belirttiğim gibi bu yazıyı heryerdeki samimi FD dinleyicilerine yazdım.)

Not:Taner Keleş'in sitesinde yazdığına göre Antalya'da da 12 aralıkta Jolly Joker grubunun mekanında konseri olacak.Hadi gözünüz aydın Antalya ve yöresi FD dinleyicileri... :lol:
ortayaslicift
Üye
Üye

Antalya'daki konser haberini CANER yazmış zaten üstte.Ben yorumumu yazarken yoktu o saatlerde onun haberi.CANER büyük bir özür sana. :oops:
Kullanıcı avatarı
CANER
Görevli
Görevli
İsim: Caner

Mesaj gönderen CANER »

Onaylama sisteminden kaynaklanıyordur. Önemi yok.
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Feridun Düzağaç Antalya Konseri
Jolly Joker XL Antalya
Tarih:12.12.2008
Saat: 22:00
Bilet Fiyatları:28,50 YTL

18 Yaş Sınırı Vardır.
Kullanıcı avatarı
Bozcaada
Görevli
Görevli
İsim: Emrah

Mesaj gönderen Bozcaada »

Feridun Düzağaç İstanbul Konseri
Tarih:26.12.2008
Saat:21:00(Kapı Açılış Saati-Konser saati: 23:00)
Mekan:Balans Jolly Joker
Bilet Fiyatları: 34,00 YTL

- 18 yaş sınırı vardır.
kemanci
Üye
Üye
İsim: yelda

Mesaj gönderen kemanci »

Uzuuun bir aradan sonra %95 geliyorum Balans'taki konsere. Engel çıkmaz umarım=)Hadi tekrardan lavinya.net ailesi sesini duyuralım konserde=)
mubarezatihayatiye
Üye
Üye
İsim: dilan

Mesaj gönderen mubarezatihayatiye »

büyük ihtimalle geleceğim 26.12.08 deki konsere..
ben sizlerle lavinya.net ailesinin sesini duyurabilrmiyim? gerçi tanımıyorum ama sizi :roll: :roll: :shock: