yeni melek'teydim..
tahminlerimden çok daha kalabalıktı.. ama biraz boş bi kalabalıktı.. poster çalarım diye düşünmüştüm ama herkes benden erken davranmış

hiç kalmamıştı..
konserin başlarında eski albümlerden parçalar isteyenler olunca "bu, yeni albümün tanıtım konseri, eski parçaları istediğinizde biraz kalbim kırılıyor" dedi.. alev alevciler yine oradaydılar =(
hoş bir sürpriz oldu, benim için çok hoş bir yeri olan "ebruli" parçasını seslendirdi Feridun Düzağaç... çok fazlaca şaşırmakla beraber bir o kadar da sevindim.. deli'den hemen önce yine "deli" anafikirli başka bir parça seslendirdi ama o parçayı ilk defa duydum.. kim söylüyor veya kimin parçası bilmiyorum.. mazeretim var ve estarabim yine repertuardaydı zaten

yeni albümün tüm parçaları da... eskilerden de nadas, cumartesi, buralardan gitme, boş ders şarkısı, alev alev, fd, düşler sokağı, yalan, aşkın e hali, dipteyim sondayım depresyondayım, yalnızlığım sana emanet, lavinya'yı söyledi..
"yeni albümdeki parçalarla ilgili o güzel, bu güzel gibi tepkiler alıyorum ama benim kendi adıma, vay be amma da yazmışım dediğim iki parça var ve bunların adı hiç geçmiyor bana gelen o tepkilerde. bu anlamda sizlerle ortak bi frekans tutturamadık malesef" dedi. o parçalar da "aşk çok uzak" ve "bir gün ölürsem"miş..
şarkı aralarında Tuya'ya laf atmayı ihmal etmedi "tuya nazz, el salla!"

) düşler sokağında tuya da "badi parmağı havada" şarkıya eşlik etti... maşallah.. çok şekerdi..
orkestra çok iyiydi.. özellikle yeni katılan trompet çok hoş olmuş... çok ayrı bir tat katmış parçalara..
netice; özlemişim çok.. güzeldi.. özeldi..

iyi ki ertelenmiş bu konser.. gidemeseydim yazık olurdu..