RONAL yazdı:ben kendi evimizin orada bi cd kiralayan bi yerde buldum.Kiralayıp bilgisayara attım.eğer bi şekilde aktarabilirsem güzel olur.Herkes izler.bence çok güzel bi film.Hayatın gerçeklerini ve zorluklarını anlatıyor.
bence filmi siteye eklesen herkez indirip izlese daha iyi olur..
ben filmi izmirde konak pierre de izledim. fd nini oyunculuğu iyiydi ama filmin konusu hakkında aynı şeyi söylemeyeceğimmm
Bugfixed yazdı:arkadaşlar 1400 mb lik dosyayi buraya ekleyemeyiz
o filmi parçalara bölüp,rapidde upload edip ekleseydik iyi olurdu ama admin olmaz diyorsa yapacak çok fazla birşey yok.. :
olmazsa ruder yada başka bu filme sahip olan arkadaşlar varsa çok isteyen arkadaşlara kargoyla cdleri i yollayabilirler.bir gün sonra ulaşıyor.ücretini karşı taraf öder.bu filme sahip olanlarla aynı ilde olan arkadaşlar ise bir yerde buluşup filme sahip olabilirler...diğer bir yöntem de bu.. :
En son hseven359 tarafından Perşembe, Mart 9, 2006 13:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
sudefdci yazdı:GECE 11:45 FÄ°LMÄ°NÄ° NEREDEN BULABÄ°LÄ°RÄ°Z
istanbulda olup da gece 11.45i bulan varsa lütfen nerden bulduğunu yazar mı???bütün film satıcılarını talan ettim ama bulamadım.adamlar her gün soruyorum die beni dövcekler artık.bi yardım eli uzatın lütfennn
sudefdci yazdı:GECE 11:45 FİLMİNİ NEREDEN BULABİLİRİZ
istanbulda olup da gece 11.45i bulan varsa lütfen nerden bulduğunu yazar mı???bütün film satıcılarını talan ettim ama bulamadım.adamlar her gün soruyorum die beni dövcekler artık.bi yardım eli uzatın lütfennn
ben o filmin piyasada kolay kolay bulunabileceğine inanmıyorum..çünkü genelde gündemde olan filmleri piyasada bulabilirsiniz
hseven359 yazdı:
ben o filmin piyasada kolay kolay bulunabileceÄine inanmıyorum..çünkü genelde gündemde olan filmleri piyasada bulabilirsiniz
ya öyle de ben o filmi sadece bi kere izleyebildim 1 hafta kaldı vizyonda ve acccayip güzeldi doyamadım tekrar tekrar izlemek istiyorum ya bulan lütfen haber versinnn bi şekilde ulaştıralim birbirimize kargo aracılığıyla bile olabilirr