geç kalmayın
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Dengesiz Üye(Banlı)
-
- Üye
- İsim: nilgün
aşk mı sevgimi...
eğer karşındakine sana aşığım diyorsan o sevgiye dönüşür.. eğer her şeyi içine atyor ve her bahar yüreğinin tekrar filizlenmesini bekliyorsan işte bu aşktır... aşk ve sevgi arasındaki o ince çizgi.. aşk acı verir.. aşkda gözyaşı wardır. ama sevgi oylemi.. paylaşıldıkça büyür.. aşk ise paylaşılmadıkça...
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Erkekçe davranıp içinden geçenleri söylemesi gerekirdi.Kız da onu sevmiş ama kızdan böyle birşey bekleyemezsin .Zamanı geldiğinde, "O" kişi geldiğinde söylemeli insan. Kaçmamalı,çekinmemeli.Hayatı kendine zehir etmemeli.Gece neye gebeyse onu doğurur.
"O" olduğuna inandım , söyledim ve içim yanıyor...
zaman,sadece birazcık zaman....
zaman hem lehime hem aleyhime işliyor.Çektiğim acılar ömrümü kısaltıyor; zaman hem gün geçtikçe acıları hafifletirken hem de ömrümüzden azar azar almaya devam ediyor.
Hayat işte...
"O" olduğuna inandım , söyledim ve içim yanıyor...
zaman,sadece birazcık zaman....
zaman hem lehime hem aleyhime işliyor.Çektiğim acılar ömrümü kısaltıyor; zaman hem gün geçtikçe acıları hafifletirken hem de ömrümüzden azar azar almaya devam ediyor.
Hayat işte...
Re: aşk mı sevgimi...
doğru söylüyorsun aslında ama o zaman hep bir acı içinde oluyor insanmavi mephistopheles yazdı:eğer karşındakine sana aşığım diyorsan o sevgiye dönüşür.. eğer her şeyi içine atyor ve her bahar yüreğinin tekrar filizlenmesini bekliyorsan işte bu aşktır... aşk ve sevgi arasındaki o ince çizgi.. aşk acı verir.. aşkda gözyaşı wardır. ama sevgi oylemi.. paylaşıldıkça büyür.. aşk ise paylaşılmadıkça...
-
- Üye