Gece 11.45 vcd ve dvd'si
-
- Üye
- İsim: Sarven
Gece 11.45 vcd ve dvd'si
Feridun Düzağaç'ın ilk sinema filmi Gece 11.45 dvd ve vcd olarak 14 Eylül'de (2006) satışa çıkacakmış.Sinemada filmi izleyemiyenler ve tekrar izlemek isteyenlere duyurulur.
-
- Üye
- İsim: MuraT
-
- Admin
- İsim: Ersin
Bence Bu Objektifliği Sen Yakalamalısın Bunun İçinde Bizim Fikir Beyan Etmemizi İstemek Yerine Filmi Alıp Kendin İzlemelisin Ve Objektif Biri Olarak ( F.D Severliğinden Uzak Olarak ) Buraya Fikirlerini Yazmalısın ... Ayrıca Kimse F.D. İlk Filminde Harikalar Yaratacak Felan Denmedi Dense Bile Bu Kişilerin Sinema Zevkiyle Alakalı Bir Durum Bana Göre Harikalar Yaratmıs Olabilir Ama Sana Göre Olmayabilir. Bu Diğer Filmlerle de Alakalı Senin Harika Olarak Nitelendirdiğin Sinema Filmi Benim Açımdan Seyretmeye Değer Olmayabilir ... O Senin Yada Benim Kendi Sinema Kültürümüzle Alakalı Bir Durum.mrtkgl yazdı: film izlenmeye değer mi bari?? ben izleyemedin biraz anlatırsanız sevinirim... (f.d severliği nin yanında biraz objektif olursanız sevinirim f.d ilk filminde harikalar yaratçak diye bişey yok ona göre dvd sini alıcam...)
-
- Üye
- İsim: Sarven
Film değişik konusu ile ilgi çekebilir,Feridun Düzağaç'ın ilk sinema deneyimi olması açısından aslında (tabi benim şahsi fikrim) oldukça güzel bir kurguya sahip.Aksiyon sahnesi arayanlar için fazla ilgi çekici olmayabilir ama film insanı sürüklüyor.Bana göre film izlenebilir.
Filmin konusu kısaca şöyle.
Gece yarisina doğru üç insanin hayatlari umulmadik şekilde kesişir.Kağit toplayarak hayatini kazanmaya çalişan umudunu kaybetmiş Mehmet (FD), aile baskisindan ve kocasindan kaçip sevdiği adamin yanina gelen Zeynep ve ideallerine uygun işler yapamamanin sikintisini yaşayan senarist Okan… Hayat, bu üç insani garip şekillerde bir araya getirir. Ancak, son kez gece 11:45'te karşilaştiklarinda hayat her birine farkli şekilde cevap verecektir.Feridun Düzağaç,Nail Kırmızıgül, ödüllü oyuncu Yelda Reynaud ve son yillarin göze çarpan isimlerinden Yiğit Özşener hayatin bize getirdiklerine ve bizden götürdüklerine dair incelikli bir filmle karşimizda.
Filmin konusu kısaca şöyle.
Gece yarisina doğru üç insanin hayatlari umulmadik şekilde kesişir.Kağit toplayarak hayatini kazanmaya çalişan umudunu kaybetmiş Mehmet (FD), aile baskisindan ve kocasindan kaçip sevdiği adamin yanina gelen Zeynep ve ideallerine uygun işler yapamamanin sikintisini yaşayan senarist Okan… Hayat, bu üç insani garip şekillerde bir araya getirir. Ancak, son kez gece 11:45'te karşilaştiklarinda hayat her birine farkli şekilde cevap verecektir.Feridun Düzağaç,Nail Kırmızıgül, ödüllü oyuncu Yelda Reynaud ve son yillarin göze çarpan isimlerinden Yiğit Özşener hayatin bize getirdiklerine ve bizden götürdüklerine dair incelikli bir filmle karşimizda.
-
- Üye
- İsim: özen
-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye
- İsim: Zuhal
-
- Site Admin
- İsim: Murat
-
- Üye
-
- Görevli
- İsim: güLşah
-
- Üye
- İsim: Şahika
film çıkalı bu kadar zaman oldu daha yeni çıkıo vcd ve dvd si garip ve acınıcak bi durum bence.insanlara burası Türkiye deditrcek bi durum zaten.Ben filmi sinemada izlemiştim cep salonunda.8 kişi fln vardı.Yinede çok sevmiştimmm ben ama o kadar da abartılcak bi yani yoktu bence.ama F.D severlerinnin izlemesi gerektiğini düşünüyorumm yinede.
-
- Üye
-
- Üye
-
- Admin
- İsim: Serkan
DVD'yi izledim. Etkileyici diyebilirim. Zaman zaman FD oldukça acemi kalmış. Elini ayağını nereye koyacağını pek bilemez halde. Sesini de çok iyi kullanamamış ve mimiklerini de yer yer abartmış ya da mimikleri akışa uymamış. Ama ilk deneyim olarak oldukça iyi. Kendisinden olağanüstü bir oyunculuk bekleyen de yok zaten sanırım.
Ve dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Filmdeki karakterler durmadan sigara içiyorlar ve sigara sanki özellikle vurgulanmış. Kaybetmişlerin sığınağı gibi gösterilmiş. (ya da bana öyle geldi) Bunun için olumlu ya da olumsuz yorum yapmayacağım. Sizlere bırakıyorum yorumu??? FD'yi yeni filminde daha olgun görmek isterim. Bir de dizi çevirse? Neyse abartmayayım
Ve dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Filmdeki karakterler durmadan sigara içiyorlar ve sigara sanki özellikle vurgulanmış. Kaybetmişlerin sığınağı gibi gösterilmiş. (ya da bana öyle geldi) Bunun için olumlu ya da olumsuz yorum yapmayacağım. Sizlere bırakıyorum yorumu??? FD'yi yeni filminde daha olgun görmek isterim. Bir de dizi çevirse? Neyse abartmayayım
-
- Üye