Gel bana, gizli gizli...

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Aytac
Üye
Üye
İsim: Aytaç

Gel bana, gizli gizli...

Mesaj gönderen Aytac »

Söz'ün bittiği yerde başlıyorsun. Beynimin derinliklerinde arıyorum seni. Kalbime kadar inebilecek, kuvvet sende gizli. Gizlendiğin yerden çıkmıyorsun, gizli kalıyorsun derinlerde. Güzeldi günler, yaşananlar özeldi, özenirdi insanlar. Yalanın içinde, yalan oyunlarla bakarız hayat yolunda, seyrimize. Gözlerinden akan yaşların anlamını bir ben bilirim. Kocaman dünya'ya inat, ufacık hislerimle, kocaman adımlarımın izleriyle. Davetsiz kalan bir misafir gibiydim, gönlünde, belki de böyleydi doğrunun, gerçekleri. Söz gelimiydim, sözcükleri yırtarak gönlüne giremedim, belki de girdiğimi zannettim. Ben şimdilerde, şimdiki gibi değilim. Arar gözlerim, aradıklarını bulamamaktan yanar içim. Susuzum bu aralar, ölmeyi özlerim, tekrar tekrar gözlerinin içinde. Yapraklar döküldü, kar yanı başımda, güneşsiz günlerin hesabını sorarken, hesapları karıştırır oldum. Karamsarlığın dibinden seslenirken, sesim çığlık. Hatıralar yanı başımda, sağımda ve solumda, senden geriye ne kaldıysa. Işığın içinde, karanlıkların çoğunluğunda, gel bana gizli gizli...

Aytaç BAYKARA