GERŞEK AŞK BENCE ÖZGÜRLÜĞÜN OLDUĞU YERDE
YOK SA AŞKIN SAHTESİ OLUR ERKEĞİN VE KADAININ BİR BİRİNİ KÖLELEŞTİRTİĞİ AŞK OLUR
gerçek aşk nerede............
dicoria_mavi ye sonuna kadar katılıyorum.sevmek körü körüne,boşuluğu doldurmak için saçmasapan bi şey değil.sevmesini bilmek gerekir önce aşık olmak,sevmek hayatı güzel kılmak için.eğer sevmeyi bilmiyorsanız sevmeyin gerçek aşkı,sevgiyi kendi içinizde keşfedin.eminim o zaman çok daha mutu bi hayatınız olacaktır ve sevgilinizden ayrıldığıınızdaki ruhsal durumların söz konusu bile olmadığını görüp kendinizle barışacak ve yaşama sıkı sıkı bağlanıp her şeyi seveceksiniz.boşverin aşkı 

ben aşk diye bişeyin varlığına inanmıyorum.sevgi var hoşlanma var bu ikisinin birleşimi olan bişey war am aşk yok.çünkü ben 'aşk'ın karşılıklı sonsuz sevgi anlamına geldiğini düşünüyorum.ve böyle bişey de olamaz bence bir taraf sevse diğer taraf mutlaka daha az sever. bir denge olmayınca da uzun sürmez.yani sonsuz sewmek yoktur.yok eğer aşk aşırı sevmekse..........kesinlikle vardır
gerçek aşk nerede....
aşk değilde sevmek esastır bence...sevgi hayatın her alanında ve herşeyde başroldedir ama aşk ne bilim biraz fazla bağlanmak gibi geliyor bana.Bu fazla bağlılık ayrılma gibi durumlarda insanın çökmesine sebep oluyor.Bu yüzden fazla kendimizi kaptırmadan ama sevgiyi hep ön planda tutarak yaşamalıyız derim ben 

-
- Üye
- İsim: Recep
Re: gerçek aşk nerede............
Üfff!... Bu ne karamsarlık? Bu ne ezbercilik, öğretileni yaşarımcılık?*
AŞK'ın esas hali, karşılıksız(platonik) olanıdır. Karşılıksız AŞK, olabilmesi için AŞK'ımızı bilen ama karşılık vermeyen birisinin olması gerekli.
Size en kısa zamanda bunun bence izahını yapacağım, lakin forumun tozlu sayfalarında kaybolan bu konunun sizlerde bir uyanmaya sebeb olmasını istiyorum.
*Alışılmış cevablardan ötürü böyle bir giriş yaptım.
Amacım kimseye AŞK Doktorluğu yapıp, ders vermek değil.
AŞK'ın esas hali, karşılıksız(platonik) olanıdır. Karşılıksız AŞK, olabilmesi için AŞK'ımızı bilen ama karşılık vermeyen birisinin olması gerekli.
Size en kısa zamanda bunun bence izahını yapacağım, lakin forumun tozlu sayfalarında kaybolan bu konunun sizlerde bir uyanmaya sebeb olmasını istiyorum.
*Alışılmış cevablardan ötürü böyle bir giriş yaptım.

-
- Site Admin
- İsim: Murat

...
Ad koyunca büyüsü bozulur diye, isimsiz, izinsiz içinden sev beni(Feridun Düzağaç) demişti. Noktayı öyle koymuştuk... başka konularda (başlıklarda).. ha ben katılmıyorum ayrı konu..
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Yeni Üye
- İsim: nida
Gerçek aşk kesinlikle beklediğin zaman karşına çıkmıyor...Adı üstünde AŞK beklemediğin zamanda karşına çıkıyor.Aşk okadar kutsal birşey ki yeryüzündeki sevgilerden çok çok farklı fedakarlık ister..imkansızı ister...seni daha güçlü kılabilmek için çünkü aşkı bulduğun zaman kaybetmemek uğruna hertürlü fedakarlığı yaparsın.Aşk çıkar beklemeden sevmektir.Kimi zaman bir anne sevgisi gibi sevgini herşeyden sakınmak...
-
- Görevli
- İsim: Burcu
ben yerini hiç bulamadım saklanıyor benden