Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

GİTARIN "ALTIN ÇOCUKLARI" FESTİVALİ

Kültür-Sanat yazılar, makaleler, incelemeler, kültür sanat haberleri..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Bugfixed
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 2607
Kayıt: Cuma, Haziran 21, 2002 11:11
İsim: Murat
Konum: Giresun
Yaş: 43
İletişim:

GİTARIN "ALTIN ÇOCUKLARI" FESTİVALİ

Mesaj gönderen Bugfixed »

GİTARINLA YADA GRUBUNLA
YADA ŞARKINLA KATIL
SEN DE" ALTIN GİTARIN" SAHİBİ OL !
"KIRIKTEL MÜZİK" MAĞAZASI BEKLİYOR..

28 Ekim Pazar 2007 Stüdio Live Performans/ Atıf Yılmaz caddesi/ Ağa Camii girişi/Beyoğlu
Saat 16:00- 21:00 ' da başlıyor ....

Genç kanlarla buluşacağımız bu festivali her pazar katılacak olan adaylara sahne vererek gerçekleştireceğiz.
Katılacak olan adayların sadece kendi özel eserini ve grubunu sunması gerek. Yoksa her pazar katılan adayların birincisi olacağından yeni birincilerle uzun bir kaç ay geçireceğiz.Birçok yaratıcı müzisyeni bir araya getirmek ve onlarla gerçek bir müzik festivali yaşamak adına ülkemizin genç kanları olduğu ve sanatın ve sanatçının sorgulanması gerktiğine inanarak daha önce düzenlediğim birçok festivalin devamı olarak yani "Gitarın Asi Çocukları" gibi bir dünya markasının ardından ,"Gitarın Altın Çocukları'nı" kazanmak ve onlara da albüm yaparak yola devam etmek arzusundayım.Ülkemizin gerçek bir sanat ülkesi ve mirasını taşıdığımızı unutmamak ve bizden önceki ustaları da anacağımız festivale gönlünü koyan herkesi davet ediyorum. Her pazar seçkin sanatçı ustalar ve akademisyenlerle finale kalacak "Altın Çocukları yada Grupları" onlar belirleyecek.Herkesi mutlu edecek bir festivali hem İstanbul gibi bir dünya harikasında yaşamak şimdiden olaydır.Bu şehrin nefesini ve kokusunu sahiplenmek için sizinde katkınız olmadan olur mu diye düşünmek gerekmez mi? O zaman günlerinizi ve zamanızı biraz yaratıcılığa ve sanatın yüreğine katma zamanı geldiğini anlayarak gitarınız ve şarkılarınızı yada etrafınızda kim varsa onlara da bu müjdeyi vererek katılın.

İşte , StüdioLive-Performans kapısı ve çalışanları sizi bekliyor " 28 Ekim Pazar 2007" için kolları sıvayıp biletinizi alın ve katılın hayata ve gitar aşkının rüzGarına.

Festivale katkı sunanlar
:Atlantis müzik,Bemol müzik,Laylaylom müzik,Royal Bred ,Magazin.com,Yakamoz yayınları,La fa

Bildiri AKIN OK tarafından gönderilmiştir.
İLETİŞİM
AKIN OK
Genel Sanat Yönetmeni
[email protected]
www.birakinoksevdasi.net
www.kiriktel.com
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
Cevapla