...ol dedin,oldum LAVİNİA
Yanımda kal demedin,bitti LAVİNİA
Gitme demedin,gitti LAVİNİA !
Artık YÜREKTEN SEVMEK yok,
Kalbini SENDE YİTİRDİ LAVİNİA !!!
Gitme Lavinia
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Re: Gitme Lavinia
peki dönse hersey eskisi gibi olabilecekmi sen heran tekrar gidebilir diye korkular yasamıyamıyacakmısın bence bir nehir de bir kere yıkanabilirsiniz bırak dönmesin oda senin kıymeti bilmedi olsun bu seferde diğer yarını bulamadın farzet ama o diğer yarın bir gün bulmayacakmı seni hep onu aramıyacakmısınSnake Eyes yazdı: Feridun abi gitti ya gitti.Lavinya ikimizin şarkısıydı,her dinlediğimde kahroluyorum,ne zaman bir bara gitsem ilk Lavinia yı çalmalarını istiyoru ama inan ki kimse senin gibi yorumlayamıyor
-
- Admin
- İsim: Serkan
yaşamak ağrısı asılmış boynumuza napalım, ne yardan geçeriz ne serden. Kalmışız orta yerinde yaşamın çırılçıplak. Bazen bu şehirden herkesten kaçıp uçsuz bucaksız kırlarda yaşamak istiyorum. O sonsuz sessizliği içime çekerek. Çok uzaklardan gelen kuzuların boynunda asılı duran çan seslerini dinleyerek yaşamak. Şu günlerde öyle çok aklımdan geçiyor ki.. Romantizm değil arkadaşlar gerçekten ciddiyim. Ne bu hayat, ne bu şehir ve ne de bu insanlar bana göre. Yalnızlık kara bir leke gibi peşimde.
-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye
- İsim: kbra
Re: Gitme Lavinia
adını gizleyeceğim sende bilme, bilme Lavinia..