gizem bayanların doğasının bir parçası mıdır ?
-
- Üye
İster bayan ister bay herkeste biras gizem wardır bende gizemin ulaşılmazlık çekicilik olarak tanımlanmasına karşıyım belki egolarını tatmin ediyorsun ama karşı taraf seni çözülmez olarak tanıo we nasıl hareket edeceğini şaşırıo. iki kişi arasında gerçek bi aşk olduğu taktirde gizem diye birşey olduğunada inanmıyorum yeterkiilişkilerde samimi olunsun herkes bir adım atar we ortada gizem kalmaz
Dip notum hakkında yazılanlara cevap vermem konu başlığını saptırır ki Filinta'yı incitebilir.O yüzden her ne kadar basit tartışmalara cevap vermek tarzım olmasada şayet Filinta müsade ederse cevap verebilirim.Ben sadece Filinta'nın açtığı konu hakkında konuştum.Tecrübe ukalalığı elbette her konuda olduğu gibi bu konudada düşülebilecek bir dip nottu ve sadece ''konunun'' konuşulmasını istemiştim.
Şayet Filinta müsade etmezse diyebileceğim tek şey;Dip not düştüğüm için Özür Dilerim Filinta bu kadar tartışılıp konudan uzaklaşılabileceğini düşünmemiştim.
''Beyaz'larım senin kirlet güzelim ama Mavi'mle oynama,Sarı'ma bulaşma,Mor'umla uğraşma,Siyah'ıma yaklaşma!''
Şayet Filinta müsade etmezse diyebileceğim tek şey;Dip not düştüğüm için Özür Dilerim Filinta bu kadar tartışılıp konudan uzaklaşılabileceğini düşünmemiştim.
''Beyaz'larım senin kirlet güzelim ama Mavi'mle oynama,Sarı'ma bulaşma,Mor'umla uğraşma,Siyah'ıma yaklaşma!''
kardes önemli deyil konuya nasıl yaklastıgınız nasıl cevapere ceginiz sizlere kalmıs herkesin fikiri kendisi acısından önemli olabilir karıs mak bana düsmez busekilde belki ben onları incitmis ola bilirimSherif yazdı:Dip notum hakkında yazılanlara cevap vermem konu başlığını saptırır ki Filinta'yı incitebilir.O yüzden her ne kadar basit tartışmalara cevap vermek tarzım olmasada şayet Filinta müsade ederse cevap verebilirim.Ben sadece Filinta'nın açtığı konu hakkında konuştum.Tecrübe ukalalığı elbette her konuda olduğu gibi bu konudada düşülebilecek bir dip nottu ve sadece ''konunun'' konuşulmasını istemiştim.
isteyen arkadaslar istedigi gibi yönlendire bilir önemlideyil kardes sende beni düsündügün için tesekür ederim sagolasın...
-
- Üye
-
- Üye
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Site Admin
- İsim: Murat