ya tabii güzel söylemişsinde yalnız onlarınki ilahi aşk.onlar yaradana aşık. allah görülmeyen bi varlık olduğu için beşeri aşkla bir tutamayız. insanın aşktan amacıda bu enbüyük aşka ulaşmak. mecnun gibi. o yani yanlış hatırlamıyosam. keremde olabilir. hani leylaya aşkı sonradan ilahi aşka dönmüştü... onun gibi..onlarınki sınırsız bitmeyen bir aşk ancak ölünce sevgiliye kavuşuyor. biz öyle diilizki..onuncuayinonuncugunu yazdı:Burada kimse Mevlana ve Yunus'un kitaplari ile tanismadi ise acilen tanissin. Gormeden askin asli onlarda.
Görmeden aşık olur mu insan?
-
- Üye
SONBAHAR yazdı:olunmazz...... ben ilk görüşte aşkada inanmam önce birini görürsün beğenirsin sonra aklından çıkmaz onu gördüğünde heycanlandığını farkedersin bazen kalbin yerinde bile durmak istemez aşık olduğunu kendine bile itiraf edemezsin karşındaki sana göz kırpana kadar 'yani bende böle oldu' yani ona dokunamamdan ona sarılmadan özlem nasıl giderilebilirki???? sesiyle ruhuyla görünüşüyle bi bütündürrrrrrrrr.............BENCE
-
- Üye
bu konuya cevap yazabilecek en uygun insanLardan biriyim sanırım
bi insan var hayatımda...hiç görmedim,dokunmadım ona...ne yazıkki hiç sarıLamadım...göğsünde uyuyamadım...ama hayatımda...adı aşk mı? işte orası tartışıLır...beLki de hayaL ettiim bi duygu...
ama onu tanıyorum ben..neye kızar,onu ne mutLu eder,ne sıkar...
sanırım biz birbirimizin ruhuna dokunduk gerçekten...
çok garip bi duygu,anLatamıyorum...aranızda böLe bi şeyi yaşayan biriLeri var mı biLmiyorum...
ne kadar ruhuna dokunsanız da yanınızda istersiniz sevdiğinizi...yüzünü izLemek istersiniz,ona dokunmak,hissetmek...işte o zaman daha güseL oLmaz mı ?
oofff anLatamıyorum yaaa
bi insan var hayatımda...hiç görmedim,dokunmadım ona...ne yazıkki hiç sarıLamadım...göğsünde uyuyamadım...ama hayatımda...adı aşk mı? işte orası tartışıLır...beLki de hayaL ettiim bi duygu...
ama onu tanıyorum ben..neye kızar,onu ne mutLu eder,ne sıkar...
sanırım biz birbirimizin ruhuna dokunduk gerçekten...
çok garip bi duygu,anLatamıyorum...aranızda böLe bi şeyi yaşayan biriLeri var mı biLmiyorum...
ne kadar ruhuna dokunsanız da yanınızda istersiniz sevdiğinizi...yüzünü izLemek istersiniz,ona dokunmak,hissetmek...işte o zaman daha güseL oLmaz mı ?
oofff anLatamıyorum yaaa
ben görmeden iki kez aşık oldum...kamadullah yazdı:ya hanginiz görmeden aşık oldu hepiniz birer yeşilçam klasiğisiniz bir sevgilinin gözlerine bakmadan saçlarını okşamadan aşık olunmaz bence tabi siz ayrı olabilirsiniz ozaman aşkı yaşamamışsınızdır aşkı yaşayın gençler görmeden değil görerek yaşın bu daha iyi
şu an ikincisiyle devam eden bi ilişkim var ve herşey çok güzel...
güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir lafına katılıyorum...
-
- Üye
özel bi istek ya da başarma hırsının getirisi değildi. sadece o tür hislere kapılırsınız ve bir anda oluşumun içinde bulursunuz kendinizi. sizle alakalı birşeydir yani...nadas38 yazdı:valla seni tebrik ederim birde değil ikitane nası başardın.. umarım mutlu olursun ben böyle bişeye ihtimal dahi verem.yorum..
-
- Üye
-
- Üye
-
- Üye
- İsim: mesut
-
- Üye
- İsim: ...
820 km. öteye yanına gittim...
2 gün yanında kaldım...
40 yıldır tanışıyomuşuz gibiydi...
birçok ilki yaşadık beraber...
ömrümün en güzel günleriydi...
otobüse bindiğim andan itibaren onu özlemeye başladım...
iner inmez aradım, konuştuk, çok özlemiştik...
sımsıkı bağlıyız şimdi birbirimize 820 km mesafede olsak da...
görmeden aşık olmuştuk, gördükten sonraki bu hislere "aşk" sözcüğü bile yetersiz geliyo...
olmaz diyenler yaşamadıkları için öyle diyorlar...
olur dostlarım, bal gibi olur...
2 gün yanında kaldım...
40 yıldır tanışıyomuşuz gibiydi...
birçok ilki yaşadık beraber...
ömrümün en güzel günleriydi...
otobüse bindiğim andan itibaren onu özlemeye başladım...
iner inmez aradım, konuştuk, çok özlemiştik...
sımsıkı bağlıyız şimdi birbirimize 820 km mesafede olsak da...
görmeden aşık olmuştuk, gördükten sonraki bu hislere "aşk" sözcüğü bile yetersiz geliyo...
olmaz diyenler yaşamadıkları için öyle diyorlar...
olur dostlarım, bal gibi olur...
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
Re: Görmeden aşık olur mu insan?
görmeden aşık olunur mu bilmem ama aşka değilde sevgiye inanırım ben . hani o içten insancıl ama bazen özel kılınan sevgiye ) içinde saygı sadakat ve kalp olan . anladın sen
-
- Üye
- İsim: Aslı
olmaz demeyin oluyo... hemde öyle bi oluyo ki, aklından çıkmıyo bi türlü, sürekli sürekli onunla ilgili hayaller kurmacalarr vb. ama aşılıyo bu durum zamanla... ( yani, galiba, sanırım )
-
- Üye
- İsim: hayat
bence gerçek olan sevgi ya da aşk her neyse
insanın başkasının ruhunu kendi ruhuna yakın hissetmesi
ve zamanla benlik hissini ortadan kaldırabilmesidir..
yani olur olmalıdır
gerçek olan da doğru olan da budur!
insanın başkasının ruhunu kendi ruhuna yakın hissetmesi
ve zamanla benlik hissini ortadan kaldırabilmesidir..
yani olur olmalıdır
gerçek olan da doğru olan da budur!