arkadaşlar biraz saçmalıyorsunuz. biraz zorlayıp sistemi değiştirmek varken, kolay ve mantıksız olan yolu (şaka da olsa) düşünüyosunuz. haklısınız, ben de geçtim o yollardan, ben de biliyorum sistemin iğrençliğini. ama şu dakika yapıcağımız bişey yok ne yazik ki
ta ki aklı başında birileri gelecek, gençlerin en güzel yıllarının bu çarpık sistem yüzünden heba olmasını önleyecek..
bu nesil, çok zavallı bir nesil. gerek sanal alem olsun, gerek ailelerin bilinçsizliği, gerek eğitim sisteminin çarpıklığı..
ve ne yazık ki toplum-bilimciler dışında pek kimse farketmiyor bu kötüye gidişi, ve kimse bişey yapmıyor. veya yaptıkları, yapılan kötülüklerin yanında pek etkisini gösteremiyor..
şuan için öss sistemi kötü de olsa gerekli bişey malesef ki. öss bu kadar zor ama örnek olarak benim okuduğum iki yıllık meslek yüksek okulundaki öğrenci arkadaşlarımdan bazıları daha okumayı bile tam bilmeyen, hayattan pek beklentisi ve amacı olmayan kişiler..
umarız biran önce düzelir. çünkü sırada bu bilinçsiz neslin sonrası nesil var. yani çocuklarımız..