hep düşünürüm ben şimdi görünmez olsam da onun uyuyuşunu seyretsem...görünmez olabilsem de eVden kaçabilsem,görünmez olsam da sınaV sorularını alsam... arkadaşlar sizin görünmez olmak gibi bi şansınız olsaydı napardınız???
lisede olsaydık kesinlikle kızların soyunma odası cevabını verebilirdim ama şimdi çok değiştik canım onun bensiz ne yaptığını görmek isterdim bu yeterli olurdu
VALLA HERALDE BÖYLE BİR DURUM OLSAYDI İLK ÖNCE YAPACAĞIM İLK İŞ İNSANLARI KORKUTMAK OLURDU.BU SORU YANLIŞ OLMUŞ BENCE GÖRÜNMEZ OLMAK DEĞİL DE UÇSAYDINIZ NEREYE GİDERDİNİZ DEMELİYDİN BENCE.....AMA KAFAMA BİŞEY TAKILDI O DEDİĞİNİZ KİŞİ KİM ACABA F.D. Mİ?
görünmez olsaydım kesinlikle insanların benim hakkımda ne düşündüğünü öğrenmek için gider tek tek onları ziyaret eder kötü bir şey söyleyen varsada çok fena korkuturdum....
masum insanları öldüren savaş düşkünlerinin, bomba icad eden profesörlerin, savaşa sebebiyet veren bireylerin yanına gidip onları şoka sokmak ve bu huylarından vazgeçirmek isterdim...
parka giderdim kaydıraktan kayardım gece annemle babamın arasına girer uyurdum eskiden hep yaptığım ama şimdi yapamadığım çok şey var.kimseye göstermeden onları yapardım heralde