Gözyaşlarınızın Sebebi Ne?

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
xpapatyax
Üye
Üye
İsim: dilek

Gözyaşlarınızın Sebebi Ne?

Mesaj gönderen xpapatyax »

İnsanoğlu ne garip...Sevinir ağlar, üzülür ağlar, hasret çeker ağlar, kavuşur yine ağlar. Kelimeler kifayetsiz kaldığında, gözyaşları görev başındadır. Aslında ağlayabilmek büyük bir nimet,çok şey anlatır gözyaşları...Bazen söylenemeyen sözlerin sesi, bazen bir pişmanlığın diyeti ,bazen de bir sevda nefesi...Sessizliğin çığlıklarıdır aslında gözyaşları...Anlatılamayanı anlatmak ister karşısındakine...Eğer anlayabilirse...
Sizin gözyaşlarınızın sebebi ne?
Kullanıcı avatarı
lonely
Görevli
Görevli
İsim: Burcu

Re: Gözyaşlarınızın Sebebi Ne?

Mesaj gönderen lonely »

gözyaşımın sebebi herşey...sinirlenince, sevinince, bazen çizgifilm seyrederken, utanınca gülerken :oops: ben herşeye hemen gözyaşımı feda eden biriyim hemen de belli ederim. bazen bu huyumdan nefret ediyorum ama ne yapayım huyum kurusun böyleyim işte... :cry: :D
dharma
Üye
Üye
İsim: EMEL

Mesaj gönderen dharma »

anlayamamak ve anlaşılamamak...!!
Rkoycu
Üye
Üye
İsim: rüştü levent

Mesaj gönderen Rkoycu »

Yüreğim öyle nasır tutmuş ki şu an en son ne zaman ağladığımı bile hatırlamıyorum..Ama en iyisi böyle ağlamamak..
Kullanıcı avatarı
divane86
Takımdan
Takımdan
İsim: GÜLDEREN

Mesaj gönderen divane86 »

ağlamak bencede nimet... ağlayan birine ağlama demem hiçbir zaman. çünkü ağlamazsa rahatlayamaz. bazen ağlayamam içimden aplamak gelir ama ağlayam gözlerimden yaş gelmez iyice fena olurum o yüzden ağlayana karışmam ağlarkende bana karışmalarını istemem...

hem ne demiş emre altuğ bir şarkısında:

susamış gözlerim bir damla yaşa
ağlayamıyorum eskisi gibi
erirdi sanki derdim dükülen her damlada
ağlayamıyorum şimdi
kurumuş toprakta aranan su gibi
gönlümdeki yağmur mevsimleri bitti...
boğazım düğüm düğüm unutuldu gülüşüm
ağlayamazsam solar çürürüm...
ebruu
Yeni Üye
Yeni Üye
İsim: ebru

Mesaj gönderen ebruu »

Ağlamak uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan son gücün çığlığıdır.Ağlayamadığımız zamanlar, bizde o gücün de yok olduğu zamanlardır ki, onun yerine geçen etkili sessizlik, en şiddetli acının yarattığı göz yaşlarından daha yakıcıdır.