ya ece saolsin beni umutlandirdin su sinavim geçsinde bende bi arayim
tüm albümleri var bir bu eksik hatta elime lise yillarinda 4 arkadasla çikardiklari siir kitabi bile geçti ama tini'yi bulamadim siteye eklenince çok iyi olacak
arkadaş benim için de grup tınının kasetini alabilir misin sen den çok rica ediyorum lütfen eğer alabilir sen e-mail adresime mesaj yollayabilirsin (not: bütün masraflar benden) [email protected] [email protected]
arkadaşlar ben istanbulda fd nin 'beni rahatta dinleyin,köprüden önce son çıkış ve tüm hakları yalnızlığım aittir'albümlerini hepsini buldum.Ama 2 hafta içinde bakın en köşe müzik merketlere.İSteyen buluyor.Biraz zahmetli oldu ama.BULursunuz inş.
gül, özel mesaj kapalı olduğu için buraya yazmak zorunda kaldım, tüm hakları yalnızlığıma aittir'i istanbulun neresinde buldun acaba? ben yolumun düştüğü her yerde, büyük küçük tüm müzik marketlere sordum ve bulamadım da... hatta İMÇ'ye bile gittim!
bozcaada bende köprüden önce son çıkış ın orjinal albümü var ama burda cd yi bulamadım kaset aldım. sana da bulurum heralde.ama nasıl verecem?hem sen adamın kendisiyle görüşüyomuşun ya,istesene bi tane verir bence istersen,hem de imzalar da bence böle bi imkanın varsa hiç durma diorm!
Bende bütün albümleri mp3 formatında war.
Bi tek köprüden önce son çıkış yoq!!
Abi adam bunalmış buraya tatile geliyoo!!
Abi bi albüm verip imzalarmısın denir mi yaaa!!
Hoşlanmıyo öle şeylerden hiç bu konuları konuşmaya cesaret edemedim sadece uzun uzun feridun düzağaç albümü hakkında konuşmuştum geçen ramazan bayramı!!
Ondan isteyemem yani anladınız mı??
Sitemizde mp3 dağıtımı özellikle feridun bey'in yasaktır Konunun açılması dahi yasaktır. Tekrarında uzaklaştırılır devamında ilgili mercilere haber verilir.