Gülümsemenin Domino Etkisi
-
- Admin
- İsim: Ersin
-
- Üye
-
- Admin
Senin Bildiğin yada benim bildiğime bakmayalım istersen... Tdk sözlüğüne göre ; "dine sonradan girmis boş inanç"tir... (bkz=> tdk sözlüğü)zomzeus yazdı:bari hurafeyi açıklada bilelim acaba ben mi yanlış biliyom ?
Şimdi Başlıktaki Yazıyı Tekrar Okuyalım ... Bu Yazıda Yinede Dini Bir Olay Dini Yozlaştıracak Yada Dine Sonradan Girmiş Bir Şey Görüyorsanız Artık Birşey Söyleyemiyorum Kendi Fikirlerinizdir Saygı Duyuyorum ...
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Üye
-
- Admin
Estağfurullah ...Adventureman yazdı: Senin Bildiğin yada benim bildiğime bakmayalım istersen... Tdk sözlüğüne göre ; "dine sonradan girmis boş inanç"tir... (bkz=> tdk sözlüğü)
Şimdi Başlıktaki Yazıyı Tekrar Okuyalım ... Bu Yazıda Yinede Dini Bir Olay Dini Yozlaştıracak Yada Dine Sonradan Girmiş Bir Şey Görüyorsanız Artık Birşey Söyleyemiyorum Kendi Fikirlerinizdir Saygı Duyuyorum
Bir Kuralcılık Yok Ortada Aslında Sadece Yanlış Anlamlar Çıkabilir Alternatif Kelimeler Kullanılabilir Demiştim... Ama Okuyanlar Anlamıştır Diyorsanız Siz Haklısınız Saygılar...
En kederli yıldız kayarken dilek tutmuşum...
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Admin
-
- Üye
- İsim: Ayşe Nur
BU ÇOK ÜZÜCÜ YAWS NE YAZIKKİ ARKADAŞ ANLATMAK İSTEDİKLERİNİ ANLATAMAMIŞ BENCE BU BAŞLIĞI AÇMAKLA... ÇÜNKÜ KONU YETERiNCE ANLAŞILAMAMIŞ BAKSANIZA ZATEN....ÇOK YAZIK SİZİN GİBİ İNSANLAR TARAFINDAN HEM BİR HURAFE NİTELİĞİNDE HEMDE BİR UYDURMA OLARAK GÖRÜLDÜYSE GERÇEKTEN DE........BÖYLE BİR KONU TARTIŞMA KONUSU DEĞİL UZLAŞMA KONUSU OLMALIYDI............. ÜZÜCÜ...
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
tamam arkadaşlar.insanlar her zaman birbirlerini tam olarak anlamak zorunda değiller.kapayalım konuyu.başlığımıza geri dönelim.tatlıya bağlansın.ikinizde çok önemli çok iyi kişilersiniz.gerek yok tartışmaya konuya dönelim ilk adımı da ben atayım.bencede çok önemli gülmek.çoğu zaman ihtiyaç duyuyor insan gülmeye ve bir gülücük görmeye...(saçmalamış olabilirim maksat düzeltmek olayı )
-
- Üye
- İsim: nalan
-
- Admin
-
- Üye
-
- Banlanmış Üye
arkadaşlar gülümsemek gerçekten çok önemli ve pek çok etkisi oluyo buradaki olay kadar derini var mıdır bilmem ama nefret ettiğim bi yere her gün gitmek zorundaydım şu son 4 günde ve sonuncu gün orayı sevmeye karar verdim insanlara gülümsedim neşeliydim sonuç olarak herşey bir gün içinde değişti...bi daha ki gidişimi iple çekiyorum.gülümseyiş pek çok mesafeyi katetmenin en kestirme yollarından biridir...sıcacık şeyler bahşeser ruhumuzaa
-
- Admin