ya ben de izlicektim belki görürüm umuduyla ama çok rahatsız olduğum için uyumuş kalmışım... umarım 54 yıl sonrakii izlerim...üfff...oysaki izlemek için telefonumun alarmını bile ayarlamıştım...çalmış ama ben kapatıp tekrar yatmışım...tüh.yazık oldu vallla billa...
(herkese slm ben aranıza yeni katılanlardanm)
güneş tutulmasını izleyemedim çünkü unuttum zaten o dk da otobüsteydim birden hava kararınca da "eyvah yağmur yağıcak galiba keşke üzerime kalın bişyler giyseydim"diye düşündüm neyse artık 54 yıl sonra birileri bana hatırlatır heralde
hint felsefesine göre güneş tutulması ay ve güneşin birbirine kavuştuğu zamanlarmış!birbirlerini çok sevmelerine rağmen birleşemiolar düşünsenize arkadaşlar ne kadar kısa bi an birbirlerine sarlıolar sora hemen ayrılmak zorundalar sırf denge bozulmasın sırf kimsenin canı yanmasın die
melissa__ yazdı:valla bizim arkadaşlar ortamı anaokuluna çevirdiği için dönüp bakmadım bile!güneş bu,nasılsa bi daha tutulur
hı hı güneş de öle diyodu demi meliss senin için bir daha tutulur
neyse bende izleyemedim çok yoğundum aparmanın penceresinden şöle bi baktım zaten fazla kararmadı ortalık sonra geçti gerçi burada yani Ankarada diğer şehirlere göre fazla uzun sürmüş biz göremedik o ayrı