ya tabi ki öyle,ben de lay lay lom olsun diye görüşmüyorum,ilişkilerimde hep ciddiyet taraftarıyım ama insan bazen o kişinin yanlışını göremeyip,kendinden taviz verip sonra çok üzülebilir.Belki sert bir tutum gibi gelebilir ama bence zaten karşıdaki insan "doğru"kişiyse gururunuzu hiçe saymanızı istemez bir çok konuda.
evet TUTKUN çok haklısın.gerçek sevginin,gerçek duyguların olduğu yerde gurur olmamalı.hayat bi' yerde çok kısa..
"mezartaşlarına dökülen en acı gözyaşları,yapılamayan şeyler ve söylenememiş sözler içindir" bu yazıyı okuduktan sonra,sevdiklerim gururumdan da öfkemden de önce gelmeye başladı..
kendime olan saygımı yitiririm gurursuzluk yapınca. daha güçlü hissediyorum. gururum çok önemli benim için. o varsa bende varım diye düşünüyorum. gururma düşkünlüğüm alınganlığıma sebebiyet veriyor.
eğer birini gerçekten seviyorsan (-ki bu gerçekten dediğim nasıl bir sevgidir bunu anlayabiliyorsan)
gurur denen bir şey yoktur
aşkta gurur olmaz !
olmaz ki olmaz!
boşa yazılmadı adına bir sürü şarkı en güzelide
gurur aşkı ziyan eder..
gerçekten öyle şimdi gururumdan vazgeçmem falan diye düşünürsünüz ama aşık olan insan gurur yapamaz yapmamalı