Koşuyorum…
/Bir yanık yüreğimde/
Koşuyorum ki alsın götürsün acımı rüzgârlar bir nebze. Kim bilir? Rüzgârda arıyorum seni belki de. Hatırlasana! Öyle esip geçmiştin, yakıp yıkmıştın yüreğimi. Bir köz kaldı geriye, ta derinlerde; bir yanık yüreğimde, koşuyorum işte…
/Bir damla gözlerimde/
Ağlıyorum delicesine, yağmurlara eşlik edercesine. Kim bilir? Yağmurda arıyorum seni belki de. Bir damla olup sızmıştın yüreğime. Aklıma geliyorsun, sızlıyor her yanım yine. Öyle acı veriyor ki… Akıyor gözyaşlarım, sımsıcak yakıyor, ağlıyorum. Bir damla gözlerimde ağlıyorum işte…
Özlüyorum…
/Bir bakış ta derinde/
Aynalara bakıyorum. Kim bilir? Aynalarda arıyorum seni belki de, orda, gözlerimde. Öyle bir baktın ki, öyle bir yaktın ki, sanki bir alev tutuşturdun bedenimde. Yandım. Alev alev yandım gözlerinde. Kapasam gözlerimi düşerim sandım, kapamasam sende kaybolurdum. Yapamadım zaten, kayboldum. Kayboldum bir bakışta ta derinlerde. Yanarcasına, erircesine, uğruna her şeyi verircesine, özlüyorum, özlüyorum işte…
/Bir yanık yüreğimde, bir damla gözlerimde, bir bakış ta derinde, dokunuş dudağımda, o ses kulaklarımda, bir koku her yanımda… Seviyorum, hala seviyorum seni işte…/
HALA SEVİYORUM İŞTE
-
- Üye
- İsim: gonca
-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Re: HALA SEVİYORUM İŞTE
''Kapasam gözlerimi düşerim sandım, kapamasam sende kaybolurdum.Yapamadım zaten, kayboldum.'' Süper bir yazı senden yine tebrik ederim çok güzeldi.Devamını diliyorum Gonca,yüreğine sağlık,paylaşımın için teşekkür ederim.
-
- Üye
teşekkür ederim serap. kelimelerele oynamak güzel dimi?
senin de kalemine sağlık bana diyorsun ama kendin harika yazıyorsun

-
- Takımdan
- İsim: SERAP
Gonca o kelimelerden yüreklere dokunan yazılar ortaya çıkıyor işte böyle ve yazdıkça yazasın gelir, dökülür sözcükler kaleme.Ben bazen anlık ama mutlaka yalnız kalmam lazım bunun için.İltifatın için teşekkür ederim beğenmen sevindirdi beni yorum yazmazsan bile durupta okuman çok güzel birşey.Yazılarını tek bir başlık altında yazarsan takip etmek isterim yazdıklarını.Tabi bu sadece bir öneri.Kalemine güzel sözcükler dileyerek 

-
- Üye
önerin için teşekkürler dikkate alacağım