Haluk Levent
-
- Üye
HALUK LEVENT
Yeni albümünün klp çalışması ELFİDA çok başarılıolmuş. bence haluk leventin tarzı bu olmalı. Sosyal içerikli parçalar yapmamalı ve türkü uyarlamamalı.
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Yeni Üye
buyuksun Haluk Levent
Kral Cıplak Albumunden Sonra Bıraz Popüler Kıskac Altında Kaldı Sankı...
Ama adanadan belınden gıtar alıp cıktıgı gıbı hale donse emınımkı dunya standartlarında bır rockcı olurdu.soyle bıseyde varkı bu ulkede 12 13 sene rock album yapıp konser vermek kolay deıl.ozellıkle Turkıye gıbı kapı zılıne kafa sallayan dınleyıcı kesMİ oLAN bI cERcevede Insanlar Popüler Muzık Etkısı Altında Kalıp Iyı Sanatcılar sallayıverıor.eger sen dıllerde dolasacak sarkıların devamını getıremezsen unutulu gıdersın...
bılmıyorum bırdaha yollarda,hanı benım olacaktın yada ela gozlum gıbı bı sarkı yapabılırmı ama su an kadar hıcbır sanatcı ılk cıktıkları gıbı dıll..
sezen aksu nasıl bı gerı don u ,yada tarkan sıkıdım ı yapamazsa o zaman haluk abıde bır bır gece vaktı gıbı sarkı yapıp o hale donemez.
ama yenı albumde elfıda,yusa tepesi,bır guldun yar,tore cok ıyı parcalar,yanlız ıkı uc sene sonra ben yıne wınamp a ılk uc 4 kasetınden sarkıları atarım.bunu herkes bılıyo...ama yınede saglam adam alnından operım....
tofida...halukweb adana ıl telsılcısı
Ama adanadan belınden gıtar alıp cıktıgı gıbı hale donse emınımkı dunya standartlarında bır rockcı olurdu.soyle bıseyde varkı bu ulkede 12 13 sene rock album yapıp konser vermek kolay deıl.ozellıkle Turkıye gıbı kapı zılıne kafa sallayan dınleyıcı kesMİ oLAN bI cERcevede Insanlar Popüler Muzık Etkısı Altında Kalıp Iyı Sanatcılar sallayıverıor.eger sen dıllerde dolasacak sarkıların devamını getıremezsen unutulu gıdersın...
bılmıyorum bırdaha yollarda,hanı benım olacaktın yada ela gozlum gıbı bı sarkı yapabılırmı ama su an kadar hıcbır sanatcı ılk cıktıkları gıbı dıll..
sezen aksu nasıl bı gerı don u ,yada tarkan sıkıdım ı yapamazsa o zaman haluk abıde bır bır gece vaktı gıbı sarkı yapıp o hale donemez.
ama yenı albumde elfıda,yusa tepesi,bır guldun yar,tore cok ıyı parcalar,yanlız ıkı uc sene sonra ben yıne wınamp a ılk uc 4 kasetınden sarkıları atarım.bunu herkes bılıyo...ama yınede saglam adam alnından operım....
tofida...halukweb adana ıl telsılcısı
-
- Üye
- İsim: Özlem
-
- Üye
- İsim: aLp
-
- Yeni Üye
- İsim: Fatih
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Re: Haluk Levent
Bence her albümü başarılı hani bazı sanatçılar gıbı album yaptı denılsın dıye yapmıyor müzik için yapıyor bence ve super bu albümü ...
Elfida şarkısını; ameliyat masraflarını üstlendiği kanser hastalığına yakalanmış bir kız için bestelemiş Haluk Ağabey. Maalesef Elfida'yı kaybettik ve yeni albümün sevincini yaşayamadık doyasıya..
-
- Üye
gülendam sarkisi yüzünden ismimi gülendam olarak degistirmeye karar verdim ayrica son albüündeki elfida sarkisinida elfida ismine minik bir kanserli (kanserli bir grup cocugun bakimini üstlenmistir kendisi)cocuga yazmis ,ve cocuk hayatini kaybetmis su anda cok kötü durumdaymis kendisi .ne diyeyim tek kelimyele insan...haluk levent
-
- Üye
- İsim: rüştü levent
Ben bunu sizden öğrenıyorum
Ve çoook üzücü bir durum bız bu duruma ne kadar uzuluyoruz bır de haluk levent ın üzüntüsünü dusunmek bıle ıstemıyorum
Ve çoook üzücü bir durum bız bu duruma ne kadar uzuluyoruz bır de haluk levent ın üzüntüsünü dusunmek bıle ıstemıyorum
-
- Yeni Üye
Elfidayı Merak Eden Yokmu Aranızda Arkadaslar..!
Gözden Cıkarmak,Feda Etmekmiş..Hani Bazende Çekip Gitmeyi Bilmek..!
Zaten Sarkının Sozleri Cok Agır Ve Kadife Sancılı...
Omzunda İz Bırakma
Yukum Dunyaya Yakın..!
Elfida Hep Aklımda Kalacaksın...
Elfida Mayıs Ayının Sonuna Dogru Oldu Ama Basına Sanırım Yeni Yansıtıldı..!
Haluk Leventın Yardım Elini Uzattıgı Bırcok Kısıden Bırı Elfida...
Ama Kansere Yenik Düştü,Neden Belkıde BI Zamankı Parasızlıktan..
oda burkuJA Cocuklar Gibi Suan Sokakda İp Atlayabilirdi Belkıde.Ama Kader
Kaderide Elfida Olmak.Unutmayın Tum Sevdıklerın Bıgun Elfida Olacaktır...
Askselimi..!
Gözden Cıkarmak,Feda Etmekmiş..Hani Bazende Çekip Gitmeyi Bilmek..!
Zaten Sarkının Sozleri Cok Agır Ve Kadife Sancılı...
Omzunda İz Bırakma
Yukum Dunyaya Yakın..!
Elfida Hep Aklımda Kalacaksın...
Elfida Mayıs Ayının Sonuna Dogru Oldu Ama Basına Sanırım Yeni Yansıtıldı..!
Haluk Leventın Yardım Elini Uzattıgı Bırcok Kısıden Bırı Elfida...
Ama Kansere Yenik Düştü,Neden Belkıde BI Zamankı Parasızlıktan..
oda burkuJA Cocuklar Gibi Suan Sokakda İp Atlayabilirdi Belkıde.Ama Kader
Kaderide Elfida Olmak.Unutmayın Tum Sevdıklerın Bıgun Elfida Olacaktır...
Askselimi..!
-
- Üye
bazen düşünüyorum da, yeni rock müzik dinlemeye başlayanlar açılışı Haluk LEVENT'le yaparlar ve en iyi rockerlara kafa tutarlar. Bu ikilemden nefret ediyorum. Hele Haluğa yapılan bu yakıştırmadan. Rock çok ayrı bi felsefedir ve öyle her rock dinleyende rocker değildir. onca kendini bilmez gösteriş budalası insanlar arasında yerini ve asıl dinleyici kapasitesini bulmuş nadir bi insandır HalukLEVENT.
Yaz gecelerinde kumsallarda yanan ateşle beraber ilk akla gelen parçalar onun eserleridir.
Tüm yaz boyunca kağıttan yapılan uçurtmaların çoşkusuna eşlik eden gidelim bu diyardan diye isyan ettiren yine onun eseridir. (KAÇIŞ)
Yürekleri yakan yine onun ELFİDA'sıdır.
Beni biraz ANLASA'na diye sitem sözleride hepimizin dilindeydi.
kısaca HALUK LEVENT zamanla hepimizde bir yer etmiş parçalarla bizleri alıp götüren koca yürekli bi insan.
O'nu çok seviyorum
Yaz gecelerinde kumsallarda yanan ateşle beraber ilk akla gelen parçalar onun eserleridir.
Tüm yaz boyunca kağıttan yapılan uçurtmaların çoşkusuna eşlik eden gidelim bu diyardan diye isyan ettiren yine onun eseridir. (KAÇIŞ)
Yürekleri yakan yine onun ELFİDA'sıdır.
Beni biraz ANLASA'na diye sitem sözleride hepimizin dilindeydi.
kısaca HALUK LEVENT zamanla hepimizde bir yer etmiş parçalarla bizleri alıp götüren koca yürekli bi insan.
O'nu çok seviyorum