Bu sitedeki lavinya.net forum/panolar sayfası bölümü 22 yıl önce yani 2002 yılında kurulmuş, 11 yıl önce 2013 yılında ise aktif kullanımı durmuştur. Güncel/yeni paylaşım yoktur. Yalnızca arşiv/nostalji için yayına açıktır.

Harcandı Hiçler Uğruna

Makaleler, Yazılar, Şiirler ve sizin şiirleriniz.
Ayrıca bu panomuzu blog web günlüğü gibi kullanacağız. Lütfen yalnızca kendi yazı, şiir vb yazıları paylaşın.! Başkalarına ait eser ise; lütfen not düşün.
Cevapla
DeepSenSe

Harcandı Hiçler Uğruna

Mesaj gönderen DeepSenSe »

Sevdalı yardan ayrı kalınca boynu bükük,gözü nemli…sabreden ve sabrında tükenen bir dervişten ödünç almışım ben bu aşk dediğimi..aşk bir hastalık,ilacı bazen sıcak bir bakış bazen de tutabildiğin tek el belki ama ilaçların etkisi geçici..Aşk,sevgiliyi kendi içinde taktir ettikçe yücelir,yüceldikçe sevgiyi doyurur,sevgi doydukça aşk parlak renklerle donatılır ve böylece tek mutluluk kaynağıdır oysa kimse bilmez aşktaki mutluluğu nasıl yakalayacağını çünkü can bilse de canan alı koyar,canan bilse de can bozar!
Yerine koyulmayan parçalar git gide,içten içe bitirmeye başlar sevdayı,yanlışlar ise yansımalarıyla yağmalar her bir güzel parçayı!Sevgisini ve sevgilisini benimsemeyen,sahip çıkmayan ZAMANSIZ kaybeder sevdayı,acı diye kaydeder gönlüne.Kimisi aklını bile kaybeder bu hastalığın devasız hallerinde yaşamaya çalışırken.Yaşanılası güzellikler kazanılmaktansa HARCANIR HİÇLER UĞRUNA ve aşkı hak etmeyene söylenir geri dönüşümsüz bir elveda!
blackpearl

Re: Harcandı Hiçler Uğruna

Mesaj gönderen blackpearl »

Dönüşler ülkesinin son otobüsüydü durağa vardığında arkasından baktığın..ZAMAN kaybetse de sevdasını,sen harcama,BİRİKTİR içinde gözyaşlarını..!

Çok içten deepsense..Paylaştığın için teşekkürler..
GULCIN
Üye
Üye
Mesajlar: 664
Kayıt: Perşembe, Aralık 14, 2006 17:31
İsim: Gül

Re: Harcandı Hiçler Uğruna

Mesaj gönderen GULCIN »

yüreğine sağlık :!: :!: :!:
Cevapla