Harun Kolçak
-
- Yeni Üye
Harun Kolçak
bu günlerde en çok Ağlat Beni adlı şarkısını dinliyorum...bence sesi,müziği,yorumu,tarzı ve duruşuyla tam bir müzisyen gerçektende...sizin görüşlerime katılacağınızı umuyorum...........
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
Re: Harun Kolçak
ağlat beni...sana da bu yakışır...insan bu elbet buna da alışır...bela oldun zaten başıma...git gidişin aslında benim kurtuluşumdur...
hakikaten güzel...2-3 yaşlarındayken çocukça bir beğenme varmış bende harun kolçak'a karşı hain dermişim.harun diyemezmişim.
hakikaten güzel...2-3 yaşlarındayken çocukça bir beğenme varmış bende harun kolçak'a karşı hain dermişim.harun diyemezmişim.
-
- Admin
- İsim: Sinan
2-3 yaşlarında mı :hmm2:
ben de 6-7 yaşlarında severdim ama halam, uzun saçlı bak o .. sevme onu diyince bana da itici gelmeye başlamıştı. halen hoşlanmıyorum:)
ben de 6-7 yaşlarında severdim ama halam, uzun saçlı bak o .. sevme onu diyince bana da itici gelmeye başlamıştı. halen hoşlanmıyorum:)
~
ansızın gelecek gibisin..
ansızın gelecek gibisin..
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
oo sinan abicim sen beni bilmiyorsun harun kolçak,ayhan aşan...bunlar hep benim aşık olduklarım-çocukça bir sevgi-.ayhan aşanın çıktığı yere gitmiştik de utancımdan uyumuştum aşı olurken de hain geliyo dediklerinde ağlamıyomuşum susuyomuşum
-
- Üye
- İsim: Melek
ŞARKILARI GÜZEL YA! SAÇLARI UZUNKEN DAHA İYİYDİ AMA