Feridün Düzağaç'ın konser şeklindeki resimleri gerçetende harika olur... Ama önemli olan ona yaklaşabilmek ve yakından fotorafını çekmek kolay gelesimn
evet çok haklısın örneğin benim gibi kısa boyluysanız öndeki bayanların ellerini kollarını ve saçlarını arada belki feriduna benzeyen bir şeyler çekebilirsiniz ((
ne heyecanla çıkartmılştım fotoları ve ne hayal kırıklığıydı benim için...
Siz merak etmeyin, konser fotografları gibi olmayacak. yeter ki gidebiliyim.
Yaa iyi hatırlattınız ben bu h.sonu Feridun dinlemeye gidiyim, bir yerde çıkıyorsa...
Ve de size bollllllll bolllllllll fotograf çekiyim.
Hem fedokolik, benim boyum uzun, hem de en ön sıradan istediğim gibi çekebilirim...
Peki abla şöle sölim o zaman atıyorum konser diyelim ki saat:20:00 daysa yani akşamsa saat kaç gibi gidiyorsun en ön sırada yer almak için
veya ikinci bişi aklıma geldi konser pek kalabalık olmuyormu ?Bide bu var aklıma gelen ama böle bişi olmayacağını biliyorum tabii de bi ihtimal aklıma gelen.
Sevgili Hasta,
Konser eğer açıkhava da ya da konser salonu gibi yerlerde ise; önlerden alıyorum biletimi. Feridun'un son konseri tahminimden çok daha kalabalıktı.
Eğer barda çıkıyorsa, sahnenin önüne geçiyorum. Gerekirse insanları itiyorum kakıyorum :lol:
Valla ablalar vede abilerim kusra bakmayın cahillik işte ne yapacan böle ince işlerden anlamıyoruz pek gitmediğim için normal bir açıklama yeterliydi aslında dalga geçilmesine gerek yok.....Düşle...