hayal kur bakalım!
-
- Üye
Re: hayal kur bakalım!
alayına isyan inadına umutluyum umutsuz lara yapçağım bişey yok ama umutlular için en büyük hayalim insanca bir yaşam için ortam oluşturabilcek günler....
-
- Üye
- İsim: :)
bize psikoloji dersinde söylenen bir şey: 'hayal kurmuyorum diyen insanlara inanmayın.. hayal kurmayan insan yaşayamaz'
ben karışmam koskaca prof öyle diyor
ama bencede insan hayal kurmadan yaşayamaz..
ben karışmam koskaca prof öyle diyor
ama bencede insan hayal kurmadan yaşayamaz..
-
- Üye
- İsim: gökhan
hayalim düşünene (kendime diyorum) sinema oyuncusu olmuşum her yere vize alabiliyorum ve her hafta sonu londra'da stamford biridge te maç izliyorum terry'i canlı canlı izliyorum sonra istediğim zaman feridun abiye gidip konuşabiliyorum onunla bi iddaa kuponu bile yapıyoruz çok sevdiğim çok sevmediğini düşündüğüm chelseaden konuşuyoruz ahhh hayal işte sonu yok gerçekleşmesi umuduyla...
-
- Üye
hayalim karşıyakanın süper ligde şampiyon olması...
-
- Takımdan
- İsim: Ahmet
Hayallerimi tükettim bugün için
-
- Üye
- İsim: aysel
keşke herşey tersine dönse..
-
- Üye
- İsim: Burcu
Bugün ilk defa hayal kurmadan geçirdim...
-
- Takımdan
- İsim: suat
benim hayalim kendimle ilgili değil..kendimle ilgili olsa bu kadar sıkı bağlanamazdım belki de...
-
- Üye
- İsim: ece
hayal kurmayı hatırlayabiliyor olsam keşke...
-
- Üye
- İsim: caner
hayalleriniz sizin yaşam kaynağınızdır.Eğer inanırsanız ve çabalarsınız hayalleriniz sizi yarı yolda bırakmıyacaktır.her hayal gerçeğe atılmış ilk adımdır o basamağı yükseltmek yine size kalmıştır.
-
- Üye
- İsim: DERYA
Artık hayallerle kendimi avutmuyorum.Hayal kurmak bence zaman kaybıdır.Hiçbirzaman gerçekleşmeyecek hayallerle yaşamaktansa gerçeklerle yüzleşirim daha iyidir bence.bikez adı üstünde hayal.............
-
- Takımdan
- İsim: suat
yüreğimin götüreceği yerde olmayı hayal ediyorum.
-
- Üye
- İsim: nesli
sonsuza kadar hatta sonsuzdan sonrada o'nunla beraber olmak istiyorum..tek hayalim bu..
-
- Üye
- İsim: funda
tüm hayalerim bir düğüme takıldı çözmeye çalıştıkça daha da karıştı hayal etmek değil artık bu düğümü çözmek tekrar hayal kurmak için bana bir umut lazım...
-
- Üye
- İsim: dilek
Hayal kurmak belki iyi ,belki de...
Antrepo No.3,Tophane
Koçtaş'ın tema sponsorluğunu üstlendiği ''Rüya Evi'' sergisi ünlü mimar Yung Ho Chan ve mimarlık ofisi Atelier fcjz tarafından tasarlanmış ve sadece geceleri açık olucakmış.Saat 20.00 dan 04.00 a kadar.Bu konuyu görünce bunu yazmak istedim çünkü İstanbulda otursaydım kesinlikle kaçırmazdım.Eğer İstanbuldaki arkadaşlardan giden olursa ,nasıl bir ortam olduğunu çok merak ettim açıkçası anlatırsanız sevinirim.Belki çok farklı düşünmeye yöneltir bizi.
Antrepo No.3,Tophane
Koçtaş'ın tema sponsorluğunu üstlendiği ''Rüya Evi'' sergisi ünlü mimar Yung Ho Chan ve mimarlık ofisi Atelier fcjz tarafından tasarlanmış ve sadece geceleri açık olucakmış.Saat 20.00 dan 04.00 a kadar.Bu konuyu görünce bunu yazmak istedim çünkü İstanbulda otursaydım kesinlikle kaçırmazdım.Eğer İstanbuldaki arkadaşlardan giden olursa ,nasıl bir ortam olduğunu çok merak ettim açıkçası anlatırsanız sevinirim.Belki çok farklı düşünmeye yöneltir bizi.