hayalindeki sevgili ve sen nasıl olmalısın?
-
- Üye
hayalindeki sevgili ve sen nasıl olmalısın?
evet arkadaşlar herkesin hayalinde bir kişi bir karakter bir erişilmez vardır ya sizinki sizin erişemediğiniz en güzel düşleriniz nasıl rüyalar nasıl kişiler???
-
- Üye
- İsim: ...
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
-
- Takımdan
-
- Site Admin
- İsim: Murat
Dengeli davranışlar vermeliki dengesizleşmeyeyim,
Sevgi ifade ve hareketlerime istinaden aynı derecede oda vermeliki dengesizleşmeyeyim,
Ben hariç herkese sınırsız bir gurur sergileyebilir ama bana sergilerse gururunu incitirim,
Sözlerinde en küçüğünde bile durmalıdır unutmamalıki ben de onu unutmayayım,
Hep daha fazla mantığı gütmek yerine oysa gözlerini açıpda bir baksa görür ki aslında en fazla o alıyor nankörlük etmemeli ki ayrılık olması için + bir neden olmasın,
Erkeksem eğer, kız bunun bilincinde olmalı, yapıdan doğadan kaynaklanan sözsel şeylerde erkeğe ben özgürüm ayakları ya da feminist yaklaşımlarda bulunmamalı ki hiç öküz değilken ve bunu yaparsa daha fazla sevgi alacakken dengesizleşmeyeyim,
Karşımdaki kişi sevgiye sınır koymamalı eğer koyarsa sınırı ben korum sezerim bu birliktelikten çıkarırım.
Kusra bakman olduğu gibi kabullenmek bana göre değil arkadaşlar.
Erkek ve kadın arasında bana göre eşitlik olamaz aşağıdakiler dışında:
1. iki tarafta aldatmamalıdır ben kızdan sadakat bekliyorsam ben de göstermeliyim.
2. Evimde o bana yemekler hazırlıyor ise yani bir ev kadını yada başka çalışansa ben 2 katı çalışmalıyım,
3. Sevgi konusundaki ilgiler sözler vs de her iki tarafta eşit vermelidir.
Harici konularda eşitlikten bahsedilir yok sen böyle yaptın vs olursa benim açımdan bu iş yürümez.
Sevgi ifade ve hareketlerime istinaden aynı derecede oda vermeliki dengesizleşmeyeyim,
Ben hariç herkese sınırsız bir gurur sergileyebilir ama bana sergilerse gururunu incitirim,
Sözlerinde en küçüğünde bile durmalıdır unutmamalıki ben de onu unutmayayım,
Hep daha fazla mantığı gütmek yerine oysa gözlerini açıpda bir baksa görür ki aslında en fazla o alıyor nankörlük etmemeli ki ayrılık olması için + bir neden olmasın,
Erkeksem eğer, kız bunun bilincinde olmalı, yapıdan doğadan kaynaklanan sözsel şeylerde erkeğe ben özgürüm ayakları ya da feminist yaklaşımlarda bulunmamalı ki hiç öküz değilken ve bunu yaparsa daha fazla sevgi alacakken dengesizleşmeyeyim,
Karşımdaki kişi sevgiye sınır koymamalı eğer koyarsa sınırı ben korum sezerim bu birliktelikten çıkarırım.
Kusra bakman olduğu gibi kabullenmek bana göre değil arkadaşlar.
Erkek ve kadın arasında bana göre eşitlik olamaz aşağıdakiler dışında:
1. iki tarafta aldatmamalıdır ben kızdan sadakat bekliyorsam ben de göstermeliyim.
2. Evimde o bana yemekler hazırlıyor ise yani bir ev kadını yada başka çalışansa ben 2 katı çalışmalıyım,
3. Sevgi konusundaki ilgiler sözler vs de her iki tarafta eşit vermelidir.
Harici konularda eşitlikten bahsedilir yok sen böyle yaptın vs olursa benim açımdan bu iş yürümez.
Beklediklerim kalır uçan uçurumlarda..
.Terazinin Hüznü.
.Terazinin Hüznü.
-
- Kıdemli üye
- İsim: Metin Çetin
-
- Takımdan
- İsim: Bedih
-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
-
- Üye
- İsim: yasemin
-
- Üye
- İsim: mesut
-
- Üye
-
- Üye
yok boyle bi$ii???
lakin $oyle bi$iiler var belki alakalidir:
i.hayalimdeki hödük ve ben
ii.hayalimdeki odun ve ben
iii.hayalimdeki kalas ve ben
p.s.:ekşi sözlükten esinlendim.şaka bi yana ne hayali yav arkadaşlar gercekçi olalım.sipariş üzere adrese teslim yapamıolar henüz olsa dükkan bizim walla ama yok maaaselef,ah ah
lakin $oyle bi$iiler var belki alakalidir:
i.hayalimdeki hödük ve ben
ii.hayalimdeki odun ve ben
iii.hayalimdeki kalas ve ben
p.s.:ekşi sözlükten esinlendim.şaka bi yana ne hayali yav arkadaşlar gercekçi olalım.sipariş üzere adrese teslim yapamıolar henüz olsa dükkan bizim walla ama yok maaaselef,ah ah